M mrs m. Daimi Üye Üye 10 Aralık 2010 #24.641 berranur' Alıntı: cnm görüşemedik yine prensesinle uğraşmaktan vakit bulursan gel yine🙂 aeolunn Genişletmek için tıkla ... sorma canım yaaa oturmaya vakit bulabilirsem ne ala 🙂 tamam uyudukça gelmeye çalışırım. sağol canım sizde... oğluşuna iyi bak. ranagül' Alıntı: canım benim.Rabbim bebeğinle mutlu,huzurlu,sğlıklı,uzun ömürleri beraber geçirmenizi nasip etsin.ela bebği öp benim için. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler ranagülcüm amin inşallahhhh. tamam canım öperim 🙂 inşallah rabbim tez vakitte seni de sevindirir. dualarım sizlerle.
berranur' Alıntı: cnm görüşemedik yine prensesinle uğraşmaktan vakit bulursan gel yine🙂 aeolunn Genişletmek için tıkla ... sorma canım yaaa oturmaya vakit bulabilirsem ne ala 🙂 tamam uyudukça gelmeye çalışırım. sağol canım sizde... oğluşuna iyi bak. ranagül' Alıntı: canım benim.Rabbim bebeğinle mutlu,huzurlu,sğlıklı,uzun ömürleri beraber geçirmenizi nasip etsin.ela bebği öp benim için. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler ranagülcüm amin inşallahhhh. tamam canım öperim 🙂 inşallah rabbim tez vakitte seni de sevindirir. dualarım sizlerle.
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 10 Aralık 2010 #24.642 mrs m.' Alıntı: Merhaba canlarım... Fırsat bulmuşken geleyim dedim ama kimse yokkkk 🙁(( Hepinizi öpüyorum, sevgiler. Gelebilirsem uğrarım yine. Genişletmek için tıkla ... tühhhh yakalayamadım senı...........
mrs m.' Alıntı: Merhaba canlarım... Fırsat bulmuşken geleyim dedim ama kimse yokkkk 🙁(( Hepinizi öpüyorum, sevgiler. Gelebilirsem uğrarım yine. Genişletmek için tıkla ... tühhhh yakalayamadım senı...........
aysegül87 Hamiş Melek 10 Aralık 2010 #24.646 LALEZAR' Alıntı: sesimi duyan yokmuuuuuuuu 🙂 Genişletmek için tıkla ... selam hosgeldin canim
LALEZAR Daimi Üye Üye 10 Aralık 2010 #24.648 aysegül87' Alıntı: selam hosgeldin canim Genişletmek için tıkla ... H. buldum ayşegülcüm sağol canım iyiyim sen nasılsın, nasıl gidiyor hamişlik..
aysegül87' Alıntı: selam hosgeldin canim Genişletmek için tıkla ... H. buldum ayşegülcüm sağol canım iyiyim sen nasılsın, nasıl gidiyor hamişlik..
aysegül87 Hamiş Melek 10 Aralık 2010 #24.650 LALEZAR' Alıntı: H. buldum ayşegülcüm sağol canım iyiyim sen nasılsın, nasıl gidiyor hamişlik.. Genişletmek için tıkla ... iyi gidiyor agrilarda azalsa daha iyi olucak🙂 allah sükür dünden beri kusmam durdu ölüyordum ya mide bulantisindan, ya canim komuslarim bana bakip senin kesin 2 tane diyorlar simdi kafami ona taktim
LALEZAR' Alıntı: H. buldum ayşegülcüm sağol canım iyiyim sen nasılsın, nasıl gidiyor hamişlik.. Genişletmek için tıkla ... iyi gidiyor agrilarda azalsa daha iyi olucak🙂 allah sükür dünden beri kusmam durdu ölüyordum ya mide bulantisindan, ya canim komuslarim bana bakip senin kesin 2 tane diyorlar simdi kafami ona taktim