Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

büyük geçmiş olsun canım, ama bundan sonra böyle durumlar normal değil mi? ne de olsa az zaman kaldı inş doğuma. bebek arada rahatsız edecek böyle 🙂

canım zaten kalp atışını duyana kadar çok sık kontrole çağırıyor doktorlar. ben bu sefer iki ayrı doktora muayene olacağım. birinin göremediğini diğeri görür inş. diğer doktor çok ünlü bir isim ama zor randevu bulabildik. ancak ayın 21'ine verdiler. hayırlısı bakalım. bugün sağlıkla kesesini bir göreyim inş.
bebeğin haftasını sat'a göre mi hesaplıyorlar canım? yoksa ultrasonda ne çıkarsa o mu?

anladım cnm çok ii olur öyle iki doktor bence ii ben hala öle yapıyorum bi devlette bi özelde🙂
inş görüceksin tatlım inşş

buarada hafta sata göre hesaplanıyo bebeğin haftası hep farklı farklı çıkabiliyo çünkü ultrason ölçümlerine göre her doktor milimetrik ölçüm yapamıyo sonuçta ve değerler farklı olabiliyo sata göre uyumlu olması öenmli tabi ama ilk zamanlar dediğim gibi farklı çıkabiliyo cnm

Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi

Bekleyen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> Listesi

Gülker.................................10 Aralık
GizemLi Kız.........................11 Aralık
fikrimin ince gülü ................... 14 Aralık
Sabırsızım............................16 Aralık
Dilara1................................23 Aralık
Lalezar............................... 25 Aralık
Şimall................................ 28 Aralık
Bir Melek Diliyorum ................ 29 Aralık
Prenses..............................30 Aralık
Dilrubaa................................3 Ocak
Hazan_11............................. 9 Ocak

2010 ANNE ADAYLARI

NİSAN <LINKZ id=linkz15><NOBR target="blank" yvkiw="linkzHighlighted_4191">ANNE</NOBR></LINKZ> ADAYLARI
aslıgökçe .............................. 27 <NOBR target="blank">Nisan</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

MAYIS <LINKZ id=linkz16>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

Lale .................................... Mayıs (<NOBR target="blank">Anne</NOBR> adayı süperrrrrrrr)

HAZİRAN <LINKZ id=linkz12>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
papatyammm............................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr)

unforgiven.............................7 <LINKZ id=linkz8>Haziran</LINKZ> (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Tatlı cadım ......................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)

berranur ............................ 23 <LINKZ id=linkz9>Haziran</LINKZ> (Anne adayı süperrrrrrrrr)

TEMMUZ <LINKZ id=linkz14>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>)

Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

AĞUSTOS <LINKZ id=linkz13>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)

İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)

EYLÜL <LINKZ id=linkz17>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

EKİM ANNE ADAYLARI
Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)

KASIM ANNE ADAYLARI
Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

Ayyşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

ARALIK ANNE ADAYLARI
faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)

ay hayırlısı canım ya, stres yapmamaya çalışıyorum ama aklımdan da çıkmıyor. insan kötü şeyler yaşayınca hep aynısı olacak gibi geliyor 🙁

daha mide bulantıları için erken di mi canım? gerçi benim midem 2 gündür rahatsızlanmaya başladı gibi, sanki kimi yiyecekler itici geliyor gibi. psikolojik de olabilir tabi.

haklısın cnm ama bizler inançlı insanlarız Allaha şükür hepsi Rabbime emanetler bak gör haftalar ilerledikçe ilk endişelerin geçicek bu kez farklı şeyler başlıcak ama Allaha emanet diyoruz annelik en başından itibaren çok zor düşünmeye başadıktan itibaren hatırlıyomusun ovulasyon testleriyle falan neler geçirdik yaa🙂 ama çok şükür Rabbime bugünleri nasip eti sende inş sağlıkla geçirceksin gebeliğini hepimizx inşş cnmm Allah herkese nasip eylesin bu güzelliği

cnm Allaha şükür bnm bulandım sadece 8.haftada oldu bi hafta sürdü daha da olmadı ama 5 6 7.haftalarda da iştahsızlık had safhadaydı iki kilo vermiştim o ara bulantı değilde bişi yiyemiyodum canım istemiyodu hiç inşş sendede çok bulantı olmaz ben sadece bi hafta yaşadım çok zordu daha uzun yaşayanlara Allah yardım etsin

bu arada cuman mübarek olsun canım,bana dua edersin değil mi?
seninde cnm etmezmiyim iannki hep aklımdaydın her açışta acaba senden mesaj varmı die bakıyodum allahım hepimizin bebekerlni korusun sağlıkla kucakladığımız günleri nasip etsin isteyen arakdaşlarımıada hayırlısyla nasip eylesin inşş sende bana et nolur cnm unutma beni duanda olurmu