MRS.M. cim ve MERYEMCİM allahım bebeklerinizi analı babalı büyütsün inşallah, sağlıklı uzun ömürler diliyorum, sizi ve ailelerinizi canı gönüldün kutluyorum...
Allahım en kısa zamanda bizlerede bu mutluluğu tatırsın inşallah .. 🙂
slm arkadaşlar perşembe 22 40 ta oğlum aramıza katıldı nihayet.hem normal doğumun hem spinal anestezinin hem de genel anestezinin zorluklarını yaşadığım bir doğumun sonunda aramızda meleğim.ancak yazma fırsatı bulabildim.mrs.m de doğum yapmış.prensesim de gelmiş yani.Allah hayırlı uzun ömür versin bebişlerimize.bütün arkadaşlarıma da bir an önce bebişlerini versin inşaallah.fırsat bulunca yine gelicem
mrsm inan çok sevindim cnm ne güzel bebegini kollarına aldın darısı bize inşşş ve sabırsız çıktı senin ufaklık dayanamadı 🙂 ve çok geçmiş olsun cnm özletme kendini gel
çok sağol canım...çok şükür alldım kızımı. evet yaa sabırsız çıktı cadı 🙂 çok teşekkürler canım, inşallah rabbim en kısa zamanda sana sımsıkı tutunan sağlıklı bir bebek yollar canım.
gözünaydın canım allah size bağışlasın yawrunuzu bende sezeryan yapıcam 7 hafta sonra tabii benim minik cadı erken gelmezse🙂 geçmiş olsun bu arada sarılık problemi her yeni doğanda oluyo malesef umarım kısa zamanda toparlar öp o fıstığı benim yerime
gözün aydın cnm senin adına cok sevindim sarılık oldu diye üzülme yeni doğan bebeklerde bu oluyormuş senin bebiş sabırsızmış baksana bekleyememiş darısı bizim başımıza benimde sezeryan olacak cnm bende senin gibi istiyorum nasip hayırlısı bebişi kocaman ööpüyorum tombiş yanaklarından
canım Ela hanım sağlıklı ve huzurlu bir ömre doğmuşş yenidoğan sarılığı raha t geçiyor korkma allaha emanet olun ve kendinizi özletmeyin bide Ela hanımın fotosunu göstercen mi bizlere ?
Merhaba kızlar artık buralar genelde ıssız 🙁 ama ben yinede derdimi sizlere anlatıcam şu an burdaymışsınız gibi... Benim gibi bebek isteyen fakat ulaşamayan çook arkadaşım var burada kızlar sizde benim gibi oldunuz mu hiç?Ben şuanda bebeğe dair gördüğüm şeyler artık heyecanlandırmıyor , hatta sanırım bu konuda çok ilgisiz oldum çünkü artık bebek olmasa fikrine alışmaya çalışıyorum,öle eskisi gibi yumurtlama günlerini gözetmiyorum düzenli birliktelikte istemiyorum okadar bezginim ki anlatamam...Sadece şunu diyorum Rabbim vercekse eğer bigün bişekilde olacak ama artık doktora felan gitmek istemiyorum her ay beklediğim ve gün saydığım regl tarihini bile hesaplamadım bilmiyorum ne zaman gelir ama sanırım gelinceye kadarda hesaplamam istemiyorum bu konuları konuşmayı bu benim gibi arkadaşlarında başına geldi mi? Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
sılam bende öyleyim canım olmayacağına alışmaya başladım ama ALLAH büyük ümitsizliğede tamamen kapılmıyorum ama şu gerçek doktora gitmekten sıkıldım hakkımızda hayırlısı olsun evet olacağı varsa bir gün olacak mutlak rabbimin izniyle
sılam bende öyleyim canım olmayacağına alışmaya başladım ama ALLAH büyük ümitsizliğede tamamen kapılmıyorum ama şu gerçek doktora gitmekten sıkıldım hakkımızda hayırlısı olsun evet olacağı varsa bir gün olacak mutlak rabbimin izniyle
Slm kızlar sizi teselli edemiyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum çok zorrrr geçiyor günlerimiz çok acı çekiyoruz ama kaderimiz böyle inşallah bir zamanı vardır inşallah birgün bizimde yüzümüz güler bende umudumu kaybetmiyorum sizde kaybetmeyin ama sılam dediğin gibi insan herşeye alışıyor en kötü şeye bile ama sende ne olur ümitsizliğe kapılma umut bitmişse hayatta bitmiştir
Bu arada demin bende regl oldum hayırlısı değilmiş demekki adetim yine düzensizleşti nette hesaplattım 9 Ocak 2011 de adet olmam gerekiyor beni listeye eklerseniz sevinirim Hoşçakalın Allaha emanet olun
Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi
Bekleyen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> Listesi
Gülker.................................10 Aralık GizemLi Kız.........................11 Aralık fikrimin ince gülü ................... 14 Aralık Sabırsızım............................16 Aralık Dilara1................................23 Aralık Lalezar............................... 25 Aralık Şimall................................ 28 Aralık Bir Melek Diliyorum ................ 29 Aralık Prenses..............................30 Aralık Dilrubaa................................3 Ocak Hazan_11............................. 9 Ocak