Slm Dilrubacım hala regl olmadım pazartesi test yaptım negatifti ama benim hep gecikiyor zaten sadece geçen ay 29 günde olmuştum şimdi en son 4 Kasım da adt oldum şimdiye olmam gerekiyordu 35 gün oldu bilmiyorum bekliyorum ne yapmalıyım
kılzar nerelerdesiniz ya noldu bizim topiğe böleeee geliyorum kimse yok bende gidiyorum hemen eskiden ne güzeldii hadi toparlanın azcık yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Slm Dilrubacım hala regl olmadım pazartesi test yaptım negatifti ama benim hep gecikiyor zaten sadece geçen ay 29 günde olmuştum şimdi en son 4 Kasım da adt oldum şimdiye olmam gerekiyordu 35 gün oldu bilmiyorum bekliyorum ne yapmalıyım
cnm inşalah geç döölelnmedir reglin çok düzenli olmadığı için oalbilir böle bi ihtimal ama tabi diğer durumda olaiblir yani gecikme inşallah hayırlısyla güzel bi haber alırız senden
cnm inşalah geç döölelnmedir reglin çok düzenli olmadığı için oalbilir böle bi ihtimal ama tabi diğer durumda olaiblir yani gecikme inşallah hayırlısyla güzel bi haber alırız senden
inşonu bi gün güzel olcak cnm allahın ziniyle içini rahat tutmaya çalış nekadar zor biliyorum ama bol bol dua et
çok şiükür hafta sayıyoruz artık hayırlısyla kavuşuruz inş bebişlerimize Allah isteyen herkese nasip etsin
Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi
Bekleyen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> Listesi
Gülker.................................10 Aralık GizemLi Kız.........................11 Aralık fikrimin ince gülü ................... 14 Aralık Sabırsızım............................16 Aralık Dilara1................................23 Aralık Lalezar............................... 25 Aralık Şimall................................ 28 Aralık Bir Melek Diliyorum ................ 29 Aralık Prenses..............................30 Aralık Dilrubaa...............................3 Ocak