LALEZAR Daimi Üye Üye 2 Aralık 2010 #24.441 aysegül87' Alıntı: hosgeldin canim Genişletmek için tıkla ... Sende h. geldin, durum nedir varmı hala akıntın ..
aysegül87' Alıntı: hosgeldin canim Genişletmek için tıkla ... Sende h. geldin, durum nedir varmı hala akıntın ..
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 2 Aralık 2010 #24.442 LALEZAR' Alıntı: bana oy verdiğin için tşk ederim canım, kameranın azizliğine uğradım hiç net çekemedim ayarlayamadım bir türlü, oysa şahane bir makyaj yapmıştım, renkler tohlar hiç belli değil... üzgünüm ve en düşükde ben oy almaşım 🙁 Genişletmek için tıkla ... amannn bosver ... guzelligin resime yansimis zaten yarismaya ne gerek var ki
LALEZAR' Alıntı: bana oy verdiğin için tşk ederim canım, kameranın azizliğine uğradım hiç net çekemedim ayarlayamadım bir türlü, oysa şahane bir makyaj yapmıştım, renkler tohlar hiç belli değil... üzgünüm ve en düşükde ben oy almaşım 🙁 Genişletmek için tıkla ... amannn bosver ... guzelligin resime yansimis zaten yarismaya ne gerek var ki
aysegül87 Hamiş Melek 2 Aralık 2010 #24.443 LALEZAR' Alıntı: Sende h. geldin, durum nedir varmı hala akıntın .. Genişletmek için tıkla ... gecti canim agir bi is yaptimi oluyor galiba yada normal böyle arada gelmesi
LALEZAR' Alıntı: Sende h. geldin, durum nedir varmı hala akıntın .. Genişletmek için tıkla ... gecti canim agir bi is yaptimi oluyor galiba yada normal böyle arada gelmesi
LALEZAR Daimi Üye Üye 2 Aralık 2010 #24.444 LaLe_' Alıntı: amannn bosver ... guzelligin resime yansimis zaten yarismaya ne gerek var ki Genişletmek için tıkla ... Yaaa makyaj konusunda iddialıyımdır, herkes bayılır makyajımada onun için katılmk istedim ama şanssızlık işte .. Bu arada tşk ederim iltifatların için
LaLe_' Alıntı: amannn bosver ... guzelligin resime yansimis zaten yarismaya ne gerek var ki Genişletmek için tıkla ... Yaaa makyaj konusunda iddialıyımdır, herkes bayılır makyajımada onun için katılmk istedim ama şanssızlık işte .. Bu arada tşk ederim iltifatların için
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 2 Aralık 2010 #24.446 aysegül87' Alıntı: patronla toplantim var kactim kizlar Genişletmek için tıkla ... Gule gule canim Bana yazilar o kadar gec geliyoki.. yine nette sorunmu var acaba
aysegül87' Alıntı: patronla toplantim var kactim kizlar Genişletmek için tıkla ... Gule gule canim Bana yazilar o kadar gec geliyoki.. yine nette sorunmu var acaba
LALEZAR Daimi Üye Üye 2 Aralık 2010 #24.447 aysegül87' Alıntı: gecti canim agir bi is yaptimi oluyor galiba yada normal böyle arada gelmesi Genişletmek için tıkla ... Valla inşallah normaldir bilmiyorum canım, yorma kendini dikkatli ol sen..
aysegül87' Alıntı: gecti canim agir bi is yaptimi oluyor galiba yada normal böyle arada gelmesi Genişletmek için tıkla ... Valla inşallah normaldir bilmiyorum canım, yorma kendini dikkatli ol sen..
LALEZAR Daimi Üye Üye 2 Aralık 2010 #24.448 LaLe_' Alıntı: Gule gule canim Bana yazilar o kadar gec geliyoki.. yine nette sorunmu var acaba Genişletmek için tıkla ... Aynen canım sanırım sitede accık problem var.. aysegül87' Alıntı: patronla toplantim var kactim kizlar Genişletmek için tıkla ... Tamam tatlım görüşürüz kendine iyi bak bybyy ..
LaLe_' Alıntı: Gule gule canim Bana yazilar o kadar gec geliyoki.. yine nette sorunmu var acaba Genişletmek için tıkla ... Aynen canım sanırım sitede accık problem var.. aysegül87' Alıntı: patronla toplantim var kactim kizlar Genişletmek için tıkla ... Tamam tatlım görüşürüz kendine iyi bak bybyy ..
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 2 Aralık 2010 #24.449 kac gundur zaten ya giremiyorum yada boyle sorunlarla dolu...