Bende 19 20 aydır uğraşıyorum olmuyor 3 ay önce dr gittim prolaktinim yüksek çıktı 2 aylık tedavi verdi dr bu seferde prolaktinim normal değerlerin altına düşmüş ilaç baya etki oldu ilacı bıraktım bu ay sadece bitki çayı kullandım bu sancılarım için buda çoook etkili oldu bu ay sadece bir iki hafta ağzımda tuhaf bi tad vardı ama şimdi yok inşallah bebişlerimiz olur yaa
Bende 19 20 aydır uğraşıyorum olmuyor 3 ay önce dr gittim prolaktinim yüksek çıktı 2 aylık tedavi verdi dr bu seferde prolaktinim normal değerlerin altına düşmüş ilaç baya etki oldu ilacı bıraktım bu ay sadece bitki çayı kullandım bu sancılarım için buda çoook etkili oldu bu ay sadece bir iki hafta ağzımda tuhaf bi tad vardı ama şimdi yok inşallah bebişlerimiz olur yaa
İnş. canım Bende işte en son geçen ay iltihap var dedi ilaç ve fitil kullandım o yüzden bu ay sanki iltihap geçti belki bi umut diyorum .Bilemiyorum onunla bir alakası varmı ama Zaten regl olursam bu ay film çektirecem. İNş. ona gerek kalmaz da mutlu habereleri burada paylaşırız oldu herkese ii akşamlar melekler
selam kızlar ben reglı oldum yeni tarıhım 30 aralık eşim cuma gunu amaliyat olcak bu ay tedavıye devam edemıyom mrs m canım benım doğum yapmışsın allah analı babalı buyutsun amin