LALEZAR Daimi Üye Üye 1 Aralık 2010 #24.401 *GizemLi Kız*' Alıntı: ne diyeti cnm bu peki Genişletmek için tıkla ... Tiroit için gittiğimde dr. um biraz kiloda vermem gerektiğini söyledi, bebiş olmasını etkilermiş ya ondan... fudelya' Alıntı: lalem yanında sürekli şekerli bir şeyler bulundur artık bu ilk zamanlarda. çünkü benim normalde şekerim düşüverirdi yolda elim ayağım kesilirdi ya kötü oluyor Genişletmek için tıkla ... Şeker "0" bir diyet verdi canım yaaa ondan şekerim düştü eminim.. durmadan wc de gidiyorum bide tansiyonda düşmüştür kesin..
*GizemLi Kız*' Alıntı: ne diyeti cnm bu peki Genişletmek için tıkla ... Tiroit için gittiğimde dr. um biraz kiloda vermem gerektiğini söyledi, bebiş olmasını etkilermiş ya ondan... fudelya' Alıntı: lalem yanında sürekli şekerli bir şeyler bulundur artık bu ilk zamanlarda. çünkü benim normalde şekerim düşüverirdi yolda elim ayağım kesilirdi ya kötü oluyor Genişletmek için tıkla ... Şeker "0" bir diyet verdi canım yaaa ondan şekerim düştü eminim.. durmadan wc de gidiyorum bide tansiyonda düşmüştür kesin..
fudelya Hamiş Melek 1 Aralık 2010 #24.402 *GizemLi Kız*' Alıntı: zıplama kız hamişsin sen Genişletmek için tıkla ... gizemlimm turşuyu duyunca ölçüsüz sevindim dur daha sakin sevineyim
*GizemLi Kız*' Alıntı: zıplama kız hamişsin sen Genişletmek için tıkla ... gizemlimm turşuyu duyunca ölçüsüz sevindim dur daha sakin sevineyim
LALEZAR Daimi Üye Üye 1 Aralık 2010 #24.403 Kızlar benim çıkma vaktim gelmiş hepinize iyi akşamlar öpüyorum bybyyyy..
fudelya Hamiş Melek 1 Aralık 2010 #24.404 LALEZAR' Alıntı: Tiroit için gittiğimde dr. um biraz kiloda vermem gerektiğini söyledi, bebiş olmasını etkilermiş ya ondan... Şeker "0" bir diyet verdi canım yaaa ondan şekerim düştü eminim.. durmadan wc de gidiyorum bide tansiyonda düşmüştür kesin.. Genişletmek için tıkla ... aaa öyle mi gülüm öyleyse zamanla alışacak vücudun değil mi. canım benim ama sonucu pek güzel olacak inş bu sıkıntılı diyetinin
LALEZAR' Alıntı: Tiroit için gittiğimde dr. um biraz kiloda vermem gerektiğini söyledi, bebiş olmasını etkilermiş ya ondan... Şeker "0" bir diyet verdi canım yaaa ondan şekerim düştü eminim.. durmadan wc de gidiyorum bide tansiyonda düşmüştür kesin.. Genişletmek için tıkla ... aaa öyle mi gülüm öyleyse zamanla alışacak vücudun değil mi. canım benim ama sonucu pek güzel olacak inş bu sıkıntılı diyetinin
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 1 Aralık 2010 #24.405 fudelya' Alıntı: gizemlimm turşuyu duyunca ölçüsüz sevindim dur daha sakin sevineyim Genişletmek için tıkla ... hı aferim böyle sakın sakın bagırrr 😀 :eco:
fudelya' Alıntı: gizemlimm turşuyu duyunca ölçüsüz sevindim dur daha sakin sevineyim Genişletmek için tıkla ... hı aferim böyle sakın sakın bagırrr 😀 :eco:
aysegül87 Hamiş Melek 1 Aralık 2010 #24.406 kizlar aranizda düsük yapan arkadaslar varmi? düsük yaptini nasil anlar insan
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 1 Aralık 2010 #24.408 aysegül87' Alıntı: kizlar aranizda düsük yapan arkadaslar varmi? düsük yaptini nasil anlar insan Genişletmek için tıkla ... ben 2 kere düşük yaptım cnm acayip kasık agrım ve batmalarım vardı dayanamıyodum sonra karın agrım başlamıştı 10 dk sonrada kanım gelmişti
aysegül87' Alıntı: kizlar aranizda düsük yapan arkadaslar varmi? düsük yaptini nasil anlar insan Genişletmek için tıkla ... ben 2 kere düşük yaptım cnm acayip kasık agrım ve batmalarım vardı dayanamıyodum sonra karın agrım başlamıştı 10 dk sonrada kanım gelmişti
fudelya Hamiş Melek 1 Aralık 2010 #24.409 LALEZAR' Alıntı: Kızlar benim çıkma vaktim gelmiş hepinize iyi akşamlar öpüyorum bybyyyy.. Genişletmek için tıkla ... tmm canım hadi biz de öpüyoruz değil mi kız gizemli hem hadi biz de gidelim benim de vakit geldi hayırlı akşamlar deyip çıkıyorum melekler
LALEZAR' Alıntı: Kızlar benim çıkma vaktim gelmiş hepinize iyi akşamlar öpüyorum bybyyyy.. Genişletmek için tıkla ... tmm canım hadi biz de öpüyoruz değil mi kız gizemli hem hadi biz de gidelim benim de vakit geldi hayırlı akşamlar deyip çıkıyorum melekler
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 1 Aralık 2010 #24.410 fudelya' Alıntı: tmm canım hadi biz de öpüyoruz değil mi kız gizemli hem hadi biz de gidelim benim de vakit geldi hayırlı akşamlar deyip çıkıyorum melekler Genişletmek için tıkla ... güle güle fıstıgım kndine ve yegenime iyi bak kocaman öptüm
fudelya' Alıntı: tmm canım hadi biz de öpüyoruz değil mi kız gizemli hem hadi biz de gidelim benim de vakit geldi hayırlı akşamlar deyip çıkıyorum melekler Genişletmek için tıkla ... güle güle fıstıgım kndine ve yegenime iyi bak kocaman öptüm