LALEZAR Daimi Üye Üye 1 Aralık 2010 #24.381 fudelya' Alıntı: slm lalecim şükür senden naber dün sana yazacağım diye göbeğim çatladı bağlantı beni deli etti Genişletmek için tıkla ... Evet ya benimde oluyor ara ara öyle, neyse canım nasılsın 🙂
fudelya' Alıntı: slm lalecim şükür senden naber dün sana yazacağım diye göbeğim çatladı bağlantı beni deli etti Genişletmek için tıkla ... Evet ya benimde oluyor ara ara öyle, neyse canım nasılsın 🙂
fudelya Hamiş Melek 1 Aralık 2010 #24.382 *GizemLi Kız*' Alıntı: bennnn geldimmmmmmmmm 😀 Genişletmek için tıkla ... hoş geldinnnnnnnnnnnnnn
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 1 Aralık 2010 #24.384 fudelya' Alıntı: hoş geldinnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldukkkkkkkk cnm nasılsınız bakalım 🙂
fudelya' Alıntı: hoş geldinnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldukkkkkkkk cnm nasılsınız bakalım 🙂
fudelya Hamiş Melek 1 Aralık 2010 #24.385 LALEZAR' Alıntı: Evet ya benimde oluyor ara ara öyle, neyse canım nasılsın 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım sağoasın ne var ne yok sende. şimdi hazanla dilrubayı merak ediyorum
LALEZAR' Alıntı: Evet ya benimde oluyor ara ara öyle, neyse canım nasılsın 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım sağoasın ne var ne yok sende. şimdi hazanla dilrubayı merak ediyorum
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 1 Aralık 2010 #24.386 LALEZAR' Alıntı: Hoş geldin gizemli nasılsın 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk cnm saol iyiyim sen nasılsın nasıl oldun baş dönmen varmı gene
LALEZAR' Alıntı: Hoş geldin gizemli nasılsın 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk cnm saol iyiyim sen nasılsın nasıl oldun baş dönmen varmı gene
fudelya Hamiş Melek 1 Aralık 2010 #24.387 *GizemLi Kız*' Alıntı: Hoşbuldukkkkkkkk cnm nasılsınız bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sen nasılsın tatlım anlatın ya bir şeyler
*GizemLi Kız*' Alıntı: Hoşbuldukkkkkkkk cnm nasılsınız bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyiyiz sen nasılsın tatlım anlatın ya bir şeyler
LALEZAR Daimi Üye Üye 1 Aralık 2010 #24.388 fudelya' Alıntı: iyiyim canım sağoasın ne var ne yok sende. şimdi hazanla dilrubayı merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Evet sıra onlarda bakalım hayırlısı 🙂 *GizemLi Kız*' Alıntı: Hoşbulduk cnm saol iyiyim sen nasılsın nasıl oldun baş dönmen varmı gene Genişletmek için tıkla ... Bi tane minik şeker yedim şimdi daha iyiyim, şekerim düşmü sanırım.. Son düzenleme: 1 Aralık 2010
fudelya' Alıntı: iyiyim canım sağoasın ne var ne yok sende. şimdi hazanla dilrubayı merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Evet sıra onlarda bakalım hayırlısı 🙂 *GizemLi Kız*' Alıntı: Hoşbulduk cnm saol iyiyim sen nasılsın nasıl oldun baş dönmen varmı gene Genişletmek için tıkla ... Bi tane minik şeker yedim şimdi daha iyiyim, şekerim düşmü sanırım..
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 1 Aralık 2010 #24.389 fudelya' Alıntı: iyiyiz sen nasılsın tatlım anlatın ya bir şeyler Genişletmek için tıkla ... iyi cnm bende marketten geldim şimdi alışveriş yaptım turşu çekti cnm çok kötü tvde görünce gittim onu aldım hemen o arada bayagı abarttım herşeyi aldım nerdeyse
fudelya' Alıntı: iyiyiz sen nasılsın tatlım anlatın ya bir şeyler Genişletmek için tıkla ... iyi cnm bende marketten geldim şimdi alışveriş yaptım turşu çekti cnm çok kötü tvde görünce gittim onu aldım hemen o arada bayagı abarttım herşeyi aldım nerdeyse
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 1 Aralık 2010 #24.390 LALEZAR' Alıntı: Evet sıra onlarda bakalım hayırlısı 🙂 Bi tane minik şeker yedim şimdi daha iyiyim, şekerim düşmü sanırım.. Genişletmek için tıkla ... anladım cnm geçmiş olsun dikkat et kendine
LALEZAR' Alıntı: Evet sıra onlarda bakalım hayırlısı 🙂 Bi tane minik şeker yedim şimdi daha iyiyim, şekerim düşmü sanırım.. Genişletmek için tıkla ... anladım cnm geçmiş olsun dikkat et kendine