🙂 afferinn kız sana helal olsun yav. hadi Allah rast getirsin kardeşcm hemen aramıza katıl inş. gülüm öyle gerçekten çok farklı bir muhabbet insanın nasıl sevgisi akıyor şu ortamda birbirine hayret. karşılaşsak bilsem hiç yabancılık çekmeyeceğim o derce alışmışım.merak etme teyzesi valla hiç yünlü şeyler giymiyordum yeğeninin hatırına giydik🙂 resmen koyun kokuyor🙂 attım makinaya hemen.dinlen canım keyfine bak valla
aynen canım vlla yüz yüze gelsek hiç yabancılık çekmeyiz kardeş gibi olduk burda inş cnm katılırım senin prensesle benim artık ne olcak bilmiyorum kardeş olurlar yada damadım olur
ya canım benim çok kötü bi şey oldu diye yaklşma Allah daha güzelini bilir olsun hayırlısı.üzme sana verilen o emanet canı ve sabret kardeşcm olur olur sen hiç yorma kendini. en güzeli dediğin gibi şükür gülüm
saol canım benim öyle tabi bunada şükür... hala sağlıklıyız... demekki doğru zaman değilmiş... hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim hepimize inş...
aynen canım vlla yüz yüze gelsek hiç yabancılık çekmeyiz kardeş gibi olduk burda inş cnm katılırım senin prensesle benim artık ne olcak bilmiyorum kardeş olurlar yada damadım olur