Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

tamam söz bugün eve giderken alıcam testimi ve sabah uyanır uyanmaz yapıcam.. dua edin kızlar... gerçekten çok korkuyorum ... inş. yarın sabah size güzel haberlerle dönerim... 🙂

Evet evet kesinlikle yarın sabah bekliyoruz, Allahım inşallah hamile çıkarsın İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH 🙂

🙂 evet yakışıklı karizmatik ve uykucu bi prens 😛
ya ben de sorayım diyorum tatlım unutuyorum o nasıl değişiyor araştırmadım hamiş melek yazsın istiyorum

Onu adminlerden birine yaz canım değiştirirler, bunun için ayrı bir topic açmışlardı ama istersen onu bir araştır bilmiyorum nerede olduğunu..

inşallah kızlar inşallah yaaa ... çok heveslenmek istemiyorum ama sanki belirtilerim arttı gibi bugün tansiyonum düştü mesela baş ağrılarım oluyo baş dönmelerim başladı midem bulanıyo zaman zaman çok hafif.ama belkide psikolojiktir... bakalm yarın anlcaz... hayrlısı inşallah.. acaba erken gebelik testi mi alsam normallerden mi?

canım inş. bebiş vardır. Allah tüm isteyenlere nasip eylesin tam 1 haftayı geçsin regl tarihin ondan sonra test yap bence, gerçi şimdi senin aklın hep ordadır, hamile miyim, değil miyim Allah yardımcın olsun

gülüm 4 gün geçmiş normal al bence çıkar Allah ın izniyle. hadi inş yarın müjdeli haberi alırız

aynen ya eskisi gibi olmayınca giresi gelmiyor insanın ama merak etmeden de duramıyoruz işte. ee azıcık iç yanışımız duyuldu heralde..
gizemliiiiiiiiiiiiii ne yapıyorsun şükür kavuşturana

Evet valla girip bakıp bakıp kimseyi göremeyince insanın morali bozuluyor...

Kendini şartlandırma canım ama, yap testini gelmemesi de normal değil hamiş değilsende dr a görün yani ..

canım inş. bebiş vardır. Allah tüm isteyenlere nasip eylesin tam 1 haftayı geçsin regl tarihin ondan sonra test yap bence, gerçi şimdi senin aklın hep ordadır, hamile miyim, değil miyim Allah yardımcın olsun

hemde nasıl rüyalarımda bile test yapıyorum falan sürekli sabah akşam aklımda düşünmediğim bir an yok birde gecikince iyice meraklandım 🙂 inş. çıkar doğru sonuç ve inş. pozitif olur yarın haber vericem size ... teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualrınız için... inş. hepimizin gönlünden geçen bir an evvel olur hepimiz için...