^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 26 Kasım 2010 #24.131 gizemli kıs' Alıntı: slm kızlarr Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin canim.coktandir yoksun ortada merak ettim yine.. Nasilsin?🙂
gizemli kıs' Alıntı: slm kızlarr Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin canim.coktandir yoksun ortada merak ettim yine.. Nasilsin?🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 26 Kasım 2010 #24.132 LaLe_' Alıntı: Hani nerde ben niye gormedim kizzz😀 Genişletmek için tıkla ... Yaaa şimdi ismi vardı altta aaaaaaa nereye gitti 😕 gizemli kıs' Alıntı: slm kızlarr Genişletmek için tıkla ... Slm gizemli nasılsın ?
LaLe_' Alıntı: Hani nerde ben niye gormedim kizzz😀 Genişletmek için tıkla ... Yaaa şimdi ismi vardı altta aaaaaaa nereye gitti 😕 gizemli kıs' Alıntı: slm kızlarr Genişletmek için tıkla ... Slm gizemli nasılsın ?
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 26 Kasım 2010 #24.133 bir melek diliyorum' Alıntı: ama 2 gün gecikmeyle çıkarmı ki testte? Genişletmek için tıkla ... Valla ben adetime 4 gun kala yaptim cikmisti..dene belki cikar
bir melek diliyorum' Alıntı: ama 2 gün gecikmeyle çıkarmı ki testte? Genişletmek için tıkla ... Valla ben adetime 4 gun kala yaptim cikmisti..dene belki cikar
LALEZAR Daimi Üye Üye 26 Kasım 2010 #24.134 Kızlar benim çıkma vaktim geldi hepinizi öpüyorum iyi akşamlar, kendinize iyi bakın olur muuuuuuu 🙂
bir melek diliyorum Hamiş Melek 26 Kasım 2010 #24.135 LaLe_' Alıntı: Valla ben adetime 4 gun kala yaptim cikmisti..dene belki cikar Genişletmek için tıkla ... bende 2 gün önce yaptım negatif çıktı 🙁
LaLe_' Alıntı: Valla ben adetime 4 gun kala yaptim cikmisti..dene belki cikar Genişletmek için tıkla ... bende 2 gün önce yaptım negatif çıktı 🙁
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 26 Kasım 2010 #24.136 çok şükür iyiyim kızlar siz nasılsınız lalem bilgisayar tamirdeydi kafayı yedi biraz daha yeni düzeldi işte hemen girdim dün merak etme kız turp gibiyim 🙂 🙂
çok şükür iyiyim kızlar siz nasılsınız lalem bilgisayar tamirdeydi kafayı yedi biraz daha yeni düzeldi işte hemen girdim dün merak etme kız turp gibiyim 🙂 🙂
bir melek diliyorum Hamiş Melek 26 Kasım 2010 #24.137 LALEZAR' Alıntı: Kızlar benim çıkma vaktim geldi hepinizi öpüyorum iyi akşamlar, kendinize iyi bakın olur muuuuuuu 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyi akşamlar canımmm öptüm....
LALEZAR' Alıntı: Kızlar benim çıkma vaktim geldi hepinizi öpüyorum iyi akşamlar, kendinize iyi bakın olur muuuuuuu 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyi akşamlar canımmm öptüm....
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 26 Kasım 2010 #24.139 LALEZAR' Alıntı: Kızlar benim çıkma vaktim geldi hepinizi öpüyorum iyi akşamlar, kendinize iyi bakın olur muuuuuuu 🙂 Genişletmek için tıkla ... Gule gule canimmm.. gizemli kıs' Alıntı: çok şükür iyiyim kızlar siz nasılsınız lalem bilgisayar tamirdeydi kafayı yedi biraz daha yeni düzeldi işte hemen girdim dün merak etme kız turp gibiyim 🙂 🙂 Genişletmek için tıkla ... Allah dahada turplastirsin canim ne deyim😀 bir melek diliyorum' Alıntı: bende 2 gün önce yaptım negatif çıktı 🙁 Genişletmek için tıkla ... o zaman biraz daha bekle sonra yaparsin..bende cok para verdim testlere😀
LALEZAR' Alıntı: Kızlar benim çıkma vaktim geldi hepinizi öpüyorum iyi akşamlar, kendinize iyi bakın olur muuuuuuu 🙂 Genişletmek için tıkla ... Gule gule canimmm.. gizemli kıs' Alıntı: çok şükür iyiyim kızlar siz nasılsınız lalem bilgisayar tamirdeydi kafayı yedi biraz daha yeni düzeldi işte hemen girdim dün merak etme kız turp gibiyim 🙂 🙂 Genişletmek için tıkla ... Allah dahada turplastirsin canim ne deyim😀 bir melek diliyorum' Alıntı: bende 2 gün önce yaptım negatif çıktı 🙁 Genişletmek için tıkla ... o zaman biraz daha bekle sonra yaparsin..bende cok para verdim testlere😀
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 26 Kasım 2010 #24.140 LaLe_' Alıntı: Gule gule canimmm.. Allah dahada turplastirsin canim ne deyim😀 o zaman biraz daha bekle sonra yaparsin..bende cok para verdim testlere😀 Genişletmek için tıkla ... aminnnnnn cnm benm sen nasılsın bakalım bebiş nasıl
LaLe_' Alıntı: Gule gule canimmm.. Allah dahada turplastirsin canim ne deyim😀 o zaman biraz daha bekle sonra yaparsin..bende cok para verdim testlere😀 Genişletmek için tıkla ... aminnnnnn cnm benm sen nasılsın bakalım bebiş nasıl