bir melek diliyorum Hamiş Melek 26 Kasım 2010 #24.122 LALEZAR' Alıntı: bak yine gittiniz işteeeeeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... ben gitmedimmm burdayımmmmm... sabahtan beri sitede ordan oraya dolaşıp duruyorum 🙂 ya ben bu akşam bi test mi alıp yapsam acaba ?
LALEZAR' Alıntı: bak yine gittiniz işteeeeeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... ben gitmedimmm burdayımmmmm... sabahtan beri sitede ordan oraya dolaşıp duruyorum 🙂 ya ben bu akşam bi test mi alıp yapsam acaba ?
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 26 Kasım 2010 #24.123 bir melek diliyorum' Alıntı: ben gitmedimmm burdayımmmmm... sabahtan beri sitede ordan oraya dolaşıp duruyorum 🙂 ya ben bu akşam bi test mi alıp yapsam acaba ? Genişletmek için tıkla ... Adet gunun gectimi?
bir melek diliyorum' Alıntı: ben gitmedimmm burdayımmmmm... sabahtan beri sitede ordan oraya dolaşıp duruyorum 🙂 ya ben bu akşam bi test mi alıp yapsam acaba ? Genişletmek için tıkla ... Adet gunun gectimi?
bir melek diliyorum Hamiş Melek 26 Kasım 2010 #24.124 evet dün olmam gerekiyordu ama hala ses yok gerçi daha 1 gün ama heyecan yaptım 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 26 Kasım 2010 #24.125 bir melek diliyorum' Alıntı: ben gitmedimmm burdayımmmmm... sabahtan beri sitede ordan oraya dolaşıp duruyorum 🙂 ya ben bu akşam bi test mi alıp yapsam acaba ? Genişletmek için tıkla ... İstersen yap ama canım sabahı beklesen daha iyi olur, sabahları daha net çıkıyor testler.. LaLe_' Alıntı: Adet gunun gectimi? Genişletmek için tıkla ... Bugün olması lazımdı ya Lalecim 🙂
bir melek diliyorum' Alıntı: ben gitmedimmm burdayımmmmm... sabahtan beri sitede ordan oraya dolaşıp duruyorum 🙂 ya ben bu akşam bi test mi alıp yapsam acaba ? Genişletmek için tıkla ... İstersen yap ama canım sabahı beklesen daha iyi olur, sabahları daha net çıkıyor testler.. LaLe_' Alıntı: Adet gunun gectimi? Genişletmek için tıkla ... Bugün olması lazımdı ya Lalecim 🙂
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 26 Kasım 2010 #24.126 Insallah guzel sonuc alirsin...Hepimiz seviniriz burda
LALEZAR Daimi Üye Üye 26 Kasım 2010 #24.127 Aaaaaa gülyüzlüm gelmiş, h. geldin canım uzun zamandır görmedim seni nasılsın tatlım 🙂
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 26 Kasım 2010 #24.129 LALEZAR' Alıntı: Aaaaaa gülyüzlüm gelmiş, h. geldin canım uzun zamandır görmedim seni nasılsın tatlım 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hani nerde ben niye gormedim kizzz😀
LALEZAR' Alıntı: Aaaaaa gülyüzlüm gelmiş, h. geldin canım uzun zamandır görmedim seni nasılsın tatlım 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hani nerde ben niye gormedim kizzz😀