Günaydin Kizlaaarrrrr
Kurban Bayraminizi en icten dileklerimle kutlar nice Bayramlar bol bol Bebislerle birlikte dilerim... Rabbim Kurbanlarinizi kabul eylesin
kızlar doktor adetin 3. günü test istemişti.testte e2 hormonu yüksek çıkmış.testi başka bi hastanede yaptırdım.bu nedenle doktorumlada henüz görüşemedim.internetten araştırdım.bu hormonun yüksekliği yumurta rezervinin düşüklüğü anlamına geliyormuş.sizin bi bilginiz varmı bununla ilgili diye sormak istedim.içinizde böyle olan duyan tedavisi nedir ne anlama gelir?
içimden bi his bu bebek doğal yollarla olmayacak diyor 🙁
canim benim bu hormon konusunda hic bir fikrim yok. benim sadece bildigim yas ilerledikce yumurta rezervlerinin azaldigi. ama senin yasin daha 25???
Bilginin aslini artik doktor sana verecek hayirlisiyla insallah... Karamsarliga da düsme tatlim yaa... denersiniz olmassa normal yoldan yaparsiniz tüp bebek...
Rabbim hayirlisini versin insallah
kızlar doktor adetin 3. Günü test istemişti.testte e2 hormonu yüksek çıkmış.testi başka bi hastanede yaptırdım.bu nedenle doktorumlada henüz görüşemedim.internetten araştırdım.bu hormonun yüksekliği yumurta rezervinin düşüklüğü anlamına geliyormuş.sizin bi bilginiz varmı bununla ilgili diye sormak istedim.içinizde böyle olan duyan tedavisi nedir ne anlama gelir?
Içimden bi his bu bebek doğal yollarla olmayacak diyor 🙁
bende adetimin 3. Günü test yaptırmıştım prolaktinim yüksek çıkmıştı ilaç tedavisi verdi bir ayda düştü hatta dibe vurmuş büyük ihtimal sanada ilaç tedavisi verir ve düzelir üzülme
bende adetimin 3. Günü test yaptırmıştım prolaktinim yüksek çıkmıştı ilaç tedavisi verdi bir ayda düştü hatta dibe vurmuş büyük ihtimal sanada ilaç tedavisi verir ve düzelir üzülme
arkadaşlarım siteye yazamıyorum uzun zamandır.Oğlumda düşme sonucu kemik iliği ödemi oluştu ,hiç koşmaması gerekiyor bu nedenle ben de her gün onunla okula gidip koşmaması için başında bekliyorum , istirahat ile 1,5 ayda geçecek inşaallah .
Bebişim ise iyi, 24. haftadayız , ismi MEHMET KEREM olacak inşaallah.
Kendinize iyi bakın arkadaşlarım , hepinize huzurlu, sağlıklı,mutlu bayramlar diliyorum...
Regl Zamani Geçen <nobr>Arkadaşlarımızın</nobr> listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
Dentnurse............................17 Kasım Sabırsızım............................19 Kasım Ayşegül87............................19 Kasım Şimall................................ 20 Kasım Sılam_nisa............................21 Kasım Gökkuşağı.............................24 Kasım lovely .................................25 Kasım Dilara1................................26 Kasim Semre.................................28 Kasım Pirenses...............................29 Kasım Hazan11...............................2 Aralık Lalezar............................... 3 Aralık Gülker.................................10 Aralık Gizemlikıs..............................11 Aralık
2010 ANNE ADAYLARI
MART <nobr>ANNE</nobr> ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 <nobr>Nisan</nobr> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe .............................. 27 <nobr target="blank">Nisan</nobr> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Lale .................................... Mayıs (<nobr target="blank">Anne</nobr> adayı süperrrrrrrr)
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm............................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <nobr target="blank">süperrrrrrrrr</nobr>)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 <nobr>Eylül</nobr> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
EKİM ANNE ADAYLARI Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
arkadaşlarım siteye yazamıyorum uzun zamandır.Oğlumda düşme sonucu kemik iliği ödemi oluştu ,hiç koşmaması gerekiyor bu nedenle ben de her gün onunla okula gidip koşmaması için başında bekliyorum , istirahat ile 1,5 ayda geçecek inşaallah .
Bebişim ise iyi, 24. haftadayız , ismi MEHMET KEREM olacak inşaallah.
Kendinize iyi bakın arkadaşlarım , hepinize huzurlu, sağlıklı,mutlu bayramlar diliyorum...
oğlunun durumuna çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. ben de seni merak ediyordum. inşallah kısa sürede iyileşir canım. allah şifasını versin inşallah.
bebişin iyi olmasına sevindim.
sağol canım ben de bayramınızı kutluyorum, çok öptüm...
oğlunun durumuna çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. ben de seni merak ediyordum. inşallah kısa sürede iyileşir canım. allah şifasını versin inşallah.
bebişin iyi olmasına sevindim.
sağol canım ben de bayramınızı kutluyorum, çok öptüm...
iyiyim çok şükür canım sağol... sadece daha fazla zorlanıyorum. kısmetse az kaldı. 36. haftaya geldik. izne ayrıldım. şimdi 3 haftalık zorunlu izni bayramdan sonra kullanmaya başlıyorum. hayırlısı bakalım.