kızlarrrrrr topiğimizin bi erkekği daha geliyo izgil cinsiyetini öğrenmiş oğluşu olcakmış sizlerede haber vermemi istedi çok şükür herşey yolundaymış zamanı olmadığı için girememiş topiğe
buarada hepimizin kurban bayramı mübarek olsun şimdiden Allah kesilen kurbanları kabul eylesin tekrarını nasip etsin hepimize eşlerimizle bebekerlimizle sevdilerimizle inşallah
kızlarrrrrr topiğimizin bi erkekği daha geliyo izgil cinsiyetini öğrenmiş oğluşu olcakmış sizlerede haber vermemi istedi çok şükür herşey yolundaymış zamanı olmadığı için girememiş topiğe
buarada hepimizin kurban bayramı mübarek olsun şimdiden Allah kesilen kurbanları kabul eylesin tekrarını nasip etsin hepimize eşlerimizle bebekerlimizle sevdilerimizle inşallah
Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
Dentnurse............................17 Kasım Sabırsızım............................19 Kasım Ayşegül87............................19 Kasım Şimall................................ 20 Kasım Sılam_nisa............................21 Kasım Gökkuşağı.............................24 Kasım lovely .................................25 Kasım Dilara1................................26 Kasim Semre.................................28 Kasım Pirenses...............................29 Kasım Hazan11...............................2 Aralık Lalezar............................... 3 Aralık Gülker.................................10 Aralık Gizemlikıs..............................11 Aralık
2010 ANNE ADAYLARI
MART <NOBR>ANNE</NOBR> ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
kızlar doktor adetin 3. günü test istemişti.testte e2 hormonu yüksek çıkmış.testi başka bi hastanede yaptırdım.bu nedenle doktorumlada henüz görüşemedim.internetten araştırdım.bu hormonun yüksekliği yumurta rezervinin düşüklüğü anlamına geliyormuş.sizin bi bilginiz varmı bununla ilgili diye sormak istedim.içinizde böyle olan duyan tedavisi nedir ne anlama gelir?
içimden bi his bu bebek doğal yollarla olmayacak diyor 🙁