kızlar çıkmam lazım.sabahki olay içinde ne diyebilirm ki olacağı varsa olur diyorum.ben duamı eksik etmiycem,sizde etmeyin duanızdan beni ve bizi.sabırsız,hazan,yağmur,gizemli,lalezar ve ismini şu an hatırlamadığım diğerleriAllah hepimizin bebişlerini peşer peşer versin.berranur ve meryem sizlerinde Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.bir avazda kurtarsın sizi.
kızlar çıkmam lazım.sabahki olay içinde ne diyebilirm ki olacağı varsa olur diyorum.ben duamı eksik etmiycem,sizde etmeyin duanızdan beni ve bizi.sabırsız,hazan,yağmur,gizemli,lalezar ve ismini şu an hatırlamadığım diğerleriAllah hepimizin bebişlerini peşer peşer versin.berranur ve meryem sizlerinde Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.bir avazda kurtarsın sizi.
Regl Zamani Geçen <nobr>Arkadaşlarımızın</nobr> listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
Gülker................................14 Kasım Dentnurse............................17 Kasım Sabırsızım............................19 Kasım Ayşegül87............................19 Kasım Şimall................................ 20 Kasım Sılam_nisa............................21 Kasım Gökkuşağı.............................24 Kasım Dilara1................................26 Kasim Semre.................................28 Kasım Pirenses...............................29 Kasım Hazan11...............................2 Aralık Lalezar............................... 3 Aralık Gizemlikıs..............................11 Aralık
2010 ANNE ADAYLARI
MART <nobr>ANNE</nobr> ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 <nobr>Nisan</nobr> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Lale .................................... Mayıs (<nobr target="blank">Anne</nobr> adayı süperrrrrrrr)
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm............................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 <nobr>Eylül</nobr> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
EKİM ANNE ADAYLARI Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
sağol canım ben de sizi gördüğüme sevindim pek gelemiyordum, gelince de pek kimseyle karşılaşmıyordum.
çok şükür canım iyiyiz kontrollere gidip geliyorum, nst ye bağlanıyorum. evet az kaldı hayırlısıyla inşallahhhh. okuldaki iznim de dün başladı. artık beklemedeyim 🙂