LALEZAR Daimi Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.641 Kızlar hadi ben kaçar iyi akşamlar hepinizi öpüyorum, benim için dua edin bu akşam çokkkkkkkkkkk güzel olsun 😉
Kızlar hadi ben kaçar iyi akşamlar hepinizi öpüyorum, benim için dua edin bu akşam çokkkkkkkkkkk güzel olsun 😉
seldosdemir Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.642 LALEZAR' Alıntı: Tamam anam gelin be sizide doyururuz Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun🙂 mrs m.' Alıntı: bir koşarım bir koşarım sormaaaa 🙂 anca 1. vitesle gidebilirim 🙂 Genişletmek için tıkla ... 1. vitese de razıyım. sen gel
LALEZAR' Alıntı: Tamam anam gelin be sizide doyururuz Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun🙂 mrs m.' Alıntı: bir koşarım bir koşarım sormaaaa 🙂 anca 1. vitesle gidebilirim 🙂 Genişletmek için tıkla ... 1. vitese de razıyım. sen gel
inci Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.643 İNCİ' Alıntı: aaa tamam valla iyi oldu , ben çok bilmiyorum, yazıları okuyordum ama, üye olunca kocaman bi site çıktı karşıma Genişletmek için tıkla ... canım sen kaç yıllık evlisin
İNCİ' Alıntı: aaa tamam valla iyi oldu , ben çok bilmiyorum, yazıları okuyordum ama, üye olunca kocaman bi site çıktı karşıma Genişletmek için tıkla ... canım sen kaç yıllık evlisin
M mrs m. Daimi Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.644 LALEZAR' Alıntı: Tamam anam gelin be sizide doyururuz Genişletmek için tıkla ... sen aslansın sen yaparsın bilirizzzz 🙂 gönlü geniş arkadaşım kendimizi zorla misafir ettirdiğimiz kesin ama idare et 🙂
LALEZAR' Alıntı: Tamam anam gelin be sizide doyururuz Genişletmek için tıkla ... sen aslansın sen yaparsın bilirizzzz 🙂 gönlü geniş arkadaşım kendimizi zorla misafir ettirdiğimiz kesin ama idare et 🙂
sılam_nisa Hamiş Melek 9 Kasım 2010 #23.645 gizemli ,lalezar,mrsm,sabırsızım ve incii maaşallah buradayızz kızlarrrrr 😀 nasılsınızzzzzz???????
seldosdemir Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.646 LALEZAR' Alıntı: Kızlar hadi ben kaçar iyi akşamlar hepinizi öpüyorum, benim için dua edin bu akşam çokkkkkkkkkkk güzel olsun 😉 Genişletmek için tıkla ... herşey gönlünce, gazan mübarek olsun canım🙂 tabi afiyet te olsun🙂)) iyi akşamlar
LALEZAR' Alıntı: Kızlar hadi ben kaçar iyi akşamlar hepinizi öpüyorum, benim için dua edin bu akşam çokkkkkkkkkkk güzel olsun 😉 Genişletmek için tıkla ... herşey gönlünce, gazan mübarek olsun canım🙂 tabi afiyet te olsun🙂)) iyi akşamlar
seldosdemir Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.647 sılam_nisa' Alıntı: gizemli ,lalezar,mrsm,sabırsızım ve incii maaşallah buradayızz kızlarrrrr 😀 nasılsınızzzzzz??????? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım. ben iyiyim ve alttaki yazına bittim🙂 rabbim dualarını kabul etsin inşallah.
sılam_nisa' Alıntı: gizemli ,lalezar,mrsm,sabırsızım ve incii maaşallah buradayızz kızlarrrrr 😀 nasılsınızzzzzz??????? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım. ben iyiyim ve alttaki yazına bittim🙂 rabbim dualarını kabul etsin inşallah.
inci Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.648 sabırsızım' Alıntı: herşey gönlünce, gazan mübarek olsun canım🙂 tabi afiyet te olsun🙂)) iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... arkadaşım yaa bi şey sormak istiyorum, bu hamilelik belirtileri ile adet belirtisi aynı olabiliyormuş, hiç bir farkı yok mu anlayabileceğim?
sabırsızım' Alıntı: herşey gönlünce, gazan mübarek olsun canım🙂 tabi afiyet te olsun🙂)) iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... arkadaşım yaa bi şey sormak istiyorum, bu hamilelik belirtileri ile adet belirtisi aynı olabiliyormuş, hiç bir farkı yok mu anlayabileceğim?
M mrs m. Daimi Üye Üye 9 Kasım 2010 #23.649 sılam_nisa' Alıntı: gizemli ,lalezar,mrsm,sabırsızım ve incii maaşallah buradayızz kızlarrrrr 😀 nasılsınızzzzzz??????? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin tatlımmm iyiyiz sen nasılsın LALEZAR' Alıntı: Kızlar hadi ben kaçar iyi akşamlar hepinizi öpüyorum, benim için dua edin bu akşam çokkkkkkkkkkk güzel olsun 😉 Genişletmek için tıkla ... canımmmm inşallah herşey yolunda gider iyi eğlencelerrrrrrrrr ben de öptüm
sılam_nisa' Alıntı: gizemli ,lalezar,mrsm,sabırsızım ve incii maaşallah buradayızz kızlarrrrr 😀 nasılsınızzzzzz??????? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin tatlımmm iyiyiz sen nasılsın LALEZAR' Alıntı: Kızlar hadi ben kaçar iyi akşamlar hepinizi öpüyorum, benim için dua edin bu akşam çokkkkkkkkkkk güzel olsun 😉 Genişletmek için tıkla ... canımmmm inşallah herşey yolunda gider iyi eğlencelerrrrrrrrr ben de öptüm
sılam_nisa Hamiş Melek 9 Kasım 2010 #23.650 sabırsızım' Alıntı: hoşgeldin canım. ben iyiyim ve alttaki yazına bittim🙂 rabbim dualarını kabul etsin inşallah. Genişletmek için tıkla ... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin canım hepimizin dileği kabul olsunseviyomu mrs m.' Alıntı: hoşgeldin tatlımmm iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok şükür iyiyim canım teşekkürler 🙂 gripmişsin nasıl oldun canım ?
sabırsızım' Alıntı: hoşgeldin canım. ben iyiyim ve alttaki yazına bittim🙂 rabbim dualarını kabul etsin inşallah. Genişletmek için tıkla ... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin canım hepimizin dileği kabul olsunseviyomu mrs m.' Alıntı: hoşgeldin tatlımmm iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok şükür iyiyim canım teşekkürler 🙂 gripmişsin nasıl oldun canım ?