inşallah canım o liste boşalsın herkes hamiş olsun kız sen cok zayıftın cıkarda anca canım popon buyumesın gobuşun cıksın oyle guzel olur anlat bakıyım eşın nasıl davranıyor
oooo görende beni değil onu hamile sanar..yediklerim içtiklerim yatış şeklim birde şu son zamanlarda bol ve rahat kıyafet araştırır oldu artık kıyafetlerim sıkıyormuş beni hadi bunların hepsini geçtim benimle birlikte sanki omega ya çok ihtiyacı varmış gibi avuç avuç ceviz yemesi yokmu.....yakında dr a kontrole gittiğimizde masaya yatıp banide kontrol edin derse hiç şaşırmam🙂
aslında ufak ufak kıpırtılar var ama ondanmı değilmi pek emin değilim göbüşüm olduğu yerlerde ama ben ondandır diye tahmin etmek istiyorum yada ediyorum olsun ondan olmasa bile hissetmek çok güzel
waaayy komşum hoşgeldin nasılsın bakalım sen sormadan ben anlatayım dr gittik maşallah yavrum kocaman olmuş herşeyde gayet iyimiş sadece cinsiyeti daha belli olmamış ama olsun kuzucuğum iyi ya o yeter
sizneler yapıyorsunuz
sagol cnm amin inş hayırlısıyla alırım kucagıma evet yaa ne zaman gelecek şu gün diye beklemek cok zor .hazırlıga daha başlamadım doğum iznine cıkınca yaparım diyorum ama anneannemiz başlamış bile hazırlıga 🙂 ilk torun olmak böyle birşey herhalde
sagol cnm amin inş hayırlısıyla alırım kucagıma evet yaa ne zaman gelecek şu gün diye beklemek cok zor .hazırlıga daha başlamadım doğum iznine cıkınca yaparım diyorum ama anneannemiz başlamış bile hazırlıga 🙂 ilk torun olmak böyle birşey herhalde
evettttttttttt ıste o konuya katılıyorum anneanneler harıkaaaaaaaaa....bızım de 3 ayımız var ama orguler basladı bızım hanımın ceyızı buyuyor gıttıkce🙂hayırlısı olsun canım......