Kızlar ben çıkıyorum eve gidip biraz dinlenmek istiyorum, inş yarın daha iyi olurum.
Bi de arkadaşlar,
benim çalıştığım yerde kullandığım bilgisayar ortak o yüzden gelen giden olunca yada aniden birileri bastırınca cevap vermeyi unutabilirim, aniden çıkabilirim kusuruma bakmayın. Şimdi kendi odamdaki bilgisayarı kullanıyorum ama bu da bazen kafayı yiyor o yüzden kusurum olduysa affola...
Aramadım yaa, sana öle yaptılar ya kızgınım ben onlara , ben de gitmem belki daha 🙁
ya regl ağrısı bildiğin aynı , dalga dalga geliyor ,saplayıp gidiyor,ama daha en az 3 gün var yani 28 de bir sayarsak 7 sinde 30 da bir sayarsak 9 unda olacağım...Neyse şu eğitimlerin stresi azaldı birazcık ,ertelendi yarın son inşaallah , o çok germişti beni.Şimdi haftasonunu nasıl bekleyeceğim bilmiyorum, hakkaten sancım var yaaa 🙁 hayırdır inşaallah...
ya canım yapma benim olayım başka..sen etkilenme lütfennnn..bir ara da sor hadi..belki çağırır ya da bişi önerir..yerim ben seni..hadi bi ara da bana da yaz merak edicem seni..hadi tontişim benim..önemli birşey değildir yüksek ihtimalle bazı aylar bende de korkunç ağrılar oluyo soluğumu kesiyo..ama sen yine de bir sor canım benim hadi..