GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 24 Ekim 2010 #22.931 gizemli kıs' Alıntı: iyi canım sılamı merak ettim bi bakayım dedim ama bişey yazmamış daha sen nasılsın hayatım Genişletmek için tıkla ... evet bende merak ettim yok gelmedi daha ama ins hayirli haberlerle gelir sen nerelerdesin girdigimde karsilasamiyoruz daha bebis nasil
gizemli kıs' Alıntı: iyi canım sılamı merak ettim bi bakayım dedim ama bişey yazmamış daha sen nasılsın hayatım Genişletmek için tıkla ... evet bende merak ettim yok gelmedi daha ama ins hayirli haberlerle gelir sen nerelerdesin girdigimde karsilasamiyoruz daha bebis nasil
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 24 Ekim 2010 #22.932 yaa ben 15 haftamdayim karnim büyüdü ama cok assagida duruyor acaba normalmidir neyse artik 4 gün kaldi doktora gitmeme bi sorarim ona
yaa ben 15 haftamdayim karnim büyüdü ama cok assagida duruyor acaba normalmidir neyse artik 4 gün kaldi doktora gitmeme bi sorarim ona
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 24 Ekim 2010 #22.934 Gülyüzlü' Alıntı: evet bende merak ettim yok gelmedi daha ama ins hayirli haberlerle gelir sen nerelerdesin girdigimde karsilasamiyoruz daha bebis nasil Genişletmek için tıkla ... dün misafirlerim vardı canım ondan bi ara girdim sonra çıktım bugunde düğün var ona hazırlık yapcam ya bıktım artık valla 😕 bebişte iyi teyzesi
Gülyüzlü' Alıntı: evet bende merak ettim yok gelmedi daha ama ins hayirli haberlerle gelir sen nerelerdesin girdigimde karsilasamiyoruz daha bebis nasil Genişletmek için tıkla ... dün misafirlerim vardı canım ondan bi ara girdim sonra çıktım bugunde düğün var ona hazırlık yapcam ya bıktım artık valla 😕 bebişte iyi teyzesi
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 24 Ekim 2010 #22.935 Gülyüzlü' Alıntı: yaa ben 15 haftamdayim karnim büyüdü ama cok assagida duruyor acaba normalmidir neyse artik 4 gün kaldi doktora gitmeme bi sorarim ona Genişletmek için tıkla ... valla canım ben hiç bilmyorum ama dr numarası varsa çok kafana taktıysan ara sor ama korkma hayatım
Gülyüzlü' Alıntı: yaa ben 15 haftamdayim karnim büyüdü ama cok assagida duruyor acaba normalmidir neyse artik 4 gün kaldi doktora gitmeme bi sorarim ona Genişletmek için tıkla ... valla canım ben hiç bilmyorum ama dr numarası varsa çok kafana taktıysan ara sor ama korkma hayatım
M mrs m. Daimi Üye Üye 24 Ekim 2010 #22.937 gizemli kıs' Alıntı: mrsm nasılsın cnm bebiş nasıl Genişletmek için tıkla ... merhaba canımmm çok şükür iyiyiz siz nasılsınız bakalım biraz geç yazdım tel. gelmişti de 🙂
gizemli kıs' Alıntı: mrsm nasılsın cnm bebiş nasıl Genişletmek için tıkla ... merhaba canımmm çok şükür iyiyiz siz nasılsınız bakalım biraz geç yazdım tel. gelmişti de 🙂
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 24 Ekim 2010 #22.938 gizemli kıs' Alıntı: valla canım ben hiç bilmyorum ama dr numarası varsa çok kafana taktıysan ara sor ama korkma hayatım Genişletmek için tıkla ... yok cnm zaten gidecem ya sorarim ozaman geliyorum ben esim geldi sonra görüsürüz cnm öpüyorum seni dikkat et kendine
gizemli kıs' Alıntı: valla canım ben hiç bilmyorum ama dr numarası varsa çok kafana taktıysan ara sor ama korkma hayatım Genişletmek için tıkla ... yok cnm zaten gidecem ya sorarim ozaman geliyorum ben esim geldi sonra görüsürüz cnm öpüyorum seni dikkat et kendine
Lara74 Daimi Üye Üye 24 Ekim 2010 #22.940 Aslm kizlar,hosbuldum.Gec yazdim kusura bakmayin,gecmisleri okuyordum.Bu pcylede basim dertte,ya baglantim kopuyor yada yazmda acayip zorlaniyorum
Aslm kizlar,hosbuldum.Gec yazdim kusura bakmayin,gecmisleri okuyordum.Bu pcylede basim dertte,ya baglantim kopuyor yada yazmda acayip zorlaniyorum