dun banyoda dustum kan olmadı ama dustuukten sonra kızım hareketlerını hıssetmedım ılk basta bı kac kere gareket etti ama sonra hıs hıssetmedım cok korkuyorummm
ah benim cnm arkadasim bidahakine daha dikkatli ol korkma hic biseycigi yoktur annesi naz yapiyordur sadece doktora gidene kadar bolca dinlen kafandan cikar kötü seyleri yigenime iyi bak kendinede cnm tekrar cok gecmis olsun öpüyorum seni
Selzehhhhhhhhhh canımmmmmm çok şükür meleğini kucağına almışsın.
Allah analı-babalı büyütsün inşallah canım.
İnşallah çok sağlıklı, çok akıllı, çok hayırlı ve çok uslu bir bebek olur rüzgar.
Darısı bizlere, inşallah bizler de sağlıkla meleklerimizi kucağımıza alırız.
Semre...............................20 Ekim Gökkuşağı...........................24 Ekim
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
Sabırsızım...........................25 Ekim Yazgulu24...........................25 Ekim Lara74................................31 Ekim Dilara1................................1 Kasim Cey82.................................2 Kasım Lalezar............................... 4 Kasım Gülker...............................14 Kasım Şimall............................... 20 kasım Dentnurse..................17 Ekim
2010 ANNE ADAYLARI
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Lale .................................... Mayıs (<nobr target="blank">Anne</nobr> adayı süperrrrrrrr)
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm......................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Gülyüzlüm.......................... Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
EKİM ANNE ADAYLARI Gizemli Kıs .................................. 2 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
selzahcım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün çok sevindim saglıcaklar aldın yavrunu kucagını darısı bizlere rüzgar bebeğe ve kendine çok iyi bak öptüm cnm
betülcüm dün ben çıktıktan sonra sayfadan yazmışsın görseydim emin ol cevaplardım ve şu konuya canım çok sıkıldı nerdeyse burda yatcak demişin benim yada başka arkadaşlarımda burda genelde çok duruyo neden bana özel böyle bişey dedin anlamdım ben hergn her dk burda değilim neyse düşüncenede saygı duyarım cnm görüşürüz
Semre...............................20 Ekim Gökkuşağı...........................24 Ekim
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
Sabırsızım...........................25 Ekim Yazgulu24...........................25 Ekim Lara74................................31 Ekim Dilara1................................1 Kasim Cey82.................................2 Kasım Lalezar............................... 4 Kasım Gülker...............................14 Kasım Şimall............................... 20 kasım Dentnurse..................17 Ekim
2010 ANNE ADAYLARI
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Lale .................................... Mayıs (<NOBR target="blank">Anne</NOBR> adayı süperrrrrrrr)
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm......................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Gülyüzlüm.......................... Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
EKİM ANNE ADAYLARI Gizemli Kıs .................................. 2 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)