betül_betül Yeni Üye Üye 24 Ekim 2010 #22.892 lale senınle dah aonce tanısmadık ama sanada ıyı geceler
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 24 Ekim 2010 #22.893 betul_betul' Alıntı: lale senınle dah aonce tanısmadık ama sanada ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... Iyi aksamlar canim... Bak tanistik iste simdi🙂
betul_betul' Alıntı: lale senınle dah aonce tanısmadık ama sanada ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... Iyi aksamlar canim... Bak tanistik iste simdi🙂
betül_betül Yeni Üye Üye 24 Ekim 2010 #22.894 ne guzel o zaman🙂) gızemlı suskun gordumsenı bayagı hayırdır.))
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 24 Ekim 2010 #22.895 betul_betul' Alıntı: ne guzel o zaman🙂) gızemlı suskun gordumsenı bayagı hayırdır.)) Genişletmek için tıkla ... Bebisi buyuyo ya teyzesi... yoruyo anneyi ondan sessiz🙂
betul_betul' Alıntı: ne guzel o zaman🙂) gızemlı suskun gordumsenı bayagı hayırdır.)) Genişletmek için tıkla ... Bebisi buyuyo ya teyzesi... yoruyo anneyi ondan sessiz🙂
betül_betül Yeni Üye Üye 24 Ekim 2010 #22.896 benım tanıdıgım gızemlı asla yorulmaz neredeyse burada yatıp burada kalkıyor neyse🙂) kac aylık hamılesın lalecım
benım tanıdıgım gızemlı asla yorulmaz neredeyse burada yatıp burada kalkıyor neyse🙂) kac aylık hamılesın lalecım
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 24 Ekim 2010 #22.898 27 haftalik hamileyim... yok canim gizemli bu gunlerde az yorgun takiliyo🙂 ilk aylari bi atlatsin cosar yine.. senin ne kadar oldu hamilelik?
27 haftalik hamileyim... yok canim gizemli bu gunlerde az yorgun takiliyo🙂 ilk aylari bi atlatsin cosar yine.. senin ne kadar oldu hamilelik?
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 24 Ekim 2010 #22.899 ayyüzlü' Alıntı: tesekur ederım kızlarrr Genişletmek için tıkla ... Iyimisin biraz daha simdi?
betül_betül Yeni Üye Üye 24 Ekim 2010 #22.900 13 .cu haftaya gırıyorum ama benı bayagı yoruyor gunasırı hastanedeyım desem yerıdır bı kac once geldım yıne hastaneden orta derece bakterı cıktı ıdrarımda ama nasıl kasık agrım var bırde yanma anlatamam of zaman gecmıyor hıc.((
13 .cu haftaya gırıyorum ama benı bayagı yoruyor gunasırı hastanedeyım desem yerıdır bı kac once geldım yıne hastaneden orta derece bakterı cıktı ıdrarımda ama nasıl kasık agrım var bırde yanma anlatamam of zaman gecmıyor hıc.((