Amin canım benim, hepimiz hakkında en hayırlısını Allah bilir tabikide, bende seni seviyorum cici annecim 🙂
Sağol dilekcim ne yapayım toparlanıyorum işte, ruhsal çöküntü çözüm değil, belki biraz katı bir tutum ama ne yapalım gideng ider kalan sağlar bizimdir 🙂
Ben birazdan çıkıcam hepinizi öpüyorum iyi akşamlar...
bende garip durumlar devam ediyor kızlar, dün akşam regl oldum zannettim birden kasıklarıma ağrı girdi ve çamaşırım berbat olmuştu, geçenlerdede kanamam olduğu için eşim illa dr a git dedi. neyse gittim bugün gelmemiş kırmızılar, bendemi düşük yapıyorum ne....
bende garip durumlar devam ediyor kızlar, dün akşam regl oldum zannettim birden kasıklarıma ağrı girdi ve çamaşırım berbat olmuştu, geçenlerdede kanamam olduğu için eşim illa dr a git dedi. neyse gittim bugün gelmemiş kırmızılar, bendemi düşük yapıyorum ne....
gittim güzelim herşey normal ara kanamaları çok önemsemene gerek yok doğaldır dedi, 32 yaşındayım hiç olmamıştı çok endişelendim dedim, 2 ay önce hsg çektirdim onun etkisi olabilirmi dedim olabilir dedi, ultrasonla falan baktı işte, ultrason kağıdının altına EK=9,53 mm yazmış o ne ise...
gittim güzelim herşey normal ara kanamaları çok önemsemene gerek yok doğaldır dedi, 32 yaşındayım hiç olmamıştı çok endişelendim dedim, 2 ay önce hsg çektirdim onun etkisi olabilirmi dedim olabilir dedi, ultrasonla falan baktı işte, ultrason kağıdının altına EK=9,53 cm yazmış o ne ise...