T tatlı cadım Yeni Üye Üye 21 Ekim 2010 #22.701 selam kızlar nasılsınız?meryemcım nasılsın okudum dun kanama oldumu tekrardan?
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 21 Ekim 2010 #22.702 tatlı cadım' Alıntı: selam kızlar nasılsınız?meryemcım nasılsın okudum dun kanama oldumu tekrardan? Genişletmek için tıkla ... a.s cnm hosgeldin nasilsin
tatlı cadım' Alıntı: selam kızlar nasılsınız?meryemcım nasılsın okudum dun kanama oldumu tekrardan? Genişletmek için tıkla ... a.s cnm hosgeldin nasilsin
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 21 Ekim 2010 #22.703 Gülyüzlü' Alıntı: a.s cnm hosgeldin nasilsin Genişletmek için tıkla ... ıyıyım gulyuzlum sen nasılsın?
Gülyüzlü' Alıntı: a.s cnm hosgeldin nasilsin Genişletmek için tıkla ... ıyıyım gulyuzlum sen nasılsın?
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 21 Ekim 2010 #22.705 tatlı cadım' Alıntı: ıyıyım gulyuzlum sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hamd olsun halimize bin sükür daha yeni bugün iyiyim dün migrenim tutmustu bugün anca gözümü acabildim
tatlı cadım' Alıntı: ıyıyım gulyuzlum sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hamd olsun halimize bin sükür daha yeni bugün iyiyim dün migrenim tutmustu bugün anca gözümü acabildim
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 21 Ekim 2010 #22.707 ilter' Alıntı: selam kızlar Genişletmek için tıkla ... a.s hg ilter
M meryem214434 Aktif Üye Üye 21 Ekim 2010 #22.708 hg tatlıcadım.yok kanama da olmadı.oğluşumun hareketleri de herzamanki gibi.salı günü gittiğimde 34.haftanın sonu olmuş olacak2 kiloya ulaşmıştır şimdi.yüküm ağır yani 🙂 siz nasılsınız bakim
hg tatlıcadım.yok kanama da olmadı.oğluşumun hareketleri de herzamanki gibi.salı günü gittiğimde 34.haftanın sonu olmuş olacak2 kiloya ulaşmıştır şimdi.yüküm ağır yani 🙂 siz nasılsınız bakim
I ilter Üye Üye 21 Ekim 2010 #22.710 kızlar 4 ayı hayırlısıyla atlattınızmı gerisi çabuk gelir korkmayın önemli olan ilk aylar