Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

oh oh sen herşeyini hazırlamıssın benim kızımın mobilyası kasımın başında gelicek o gelincede kıyafetler yıkanıp ütülenir...daha işim var yani...ay bide insan kilo alınca hantallaşıyor...8 kilo aldım okadar ağırlaştımki...bende normal istiyorum yaa benimkide aşağıdaymış başı..normal doğumun güzelliği hiçbişeyde yoktur..rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlı eylesin bize...neyse canım ben çıkıyorum dikkat et kendine çok öptüm prensesimizi...

sen de halledersin merak etme... evet evet ama işe gitmek bana iyi geliyor, çok hantal değilim o yüzden. hareket halindeyim. ben de 12 kilo aldım.
allah hepimiz için hayırlısını versin inşallahhhh, inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız.
tamam canım ben de sizi öptüm, sen de kendine iyi bak.

iyiyim çok çabuk yoruluyorum artık sadece.e o kadar da olsun.dr gitmişsin.nasıl şimdi kanaman

canim gittim burdakiler öküz zaten düsük oldunu sanmiyormus ama olada bilirmis dedi hersey yok iyi görünoyor en yakin zamanda anne olucaksin diyip gönderdi beni. kanamam hala var doktor adet kanamsi dedi bu parcalar bende hic olmadi dedim normaldir dedi