ben geldim kızlar benimki göstermedi sinirlerimi tepeme çıkarttı 🙂 ay yavrum bacaklarını diom açmıo bide bükmüş dizlerini çekmiş karnına doğru poposunuda dayamış mümkünatı yok göstercek bi pozisyon vermedi çok edepli çıktı benimkiii
kız semoş ufacık çocuğa laf dinletemedin bak takmıyo seni şimdiden
şaka bi yana naz yapıyo welet ee biraz merak ettircek kendini beklesinler de kıymetimi bilsinler diyordur belki de🙂 sıkma canını sakın bi dahakine öğrenirsin mutlaka hep aynı pozisyonda durmuyo nasılsa sen geç cinsiyeti sağlığı iyi mi herşey yolunda dimi? gerisi problem değil...
canım gebelik org.dan takip ediyorum ben herşeyi genelde kağan kocatepenin sitesi hamile kalmadan öncede merak ettiklerime oradan bakıyordum hep istersen bak sende belki faydası olur kötü düşünme sadece pozitif düşün ki olumlu olsun herşey her kanamayı adet yada düşük diye değerlendirme onca üstüne gören insan var belki de öyle birşey yaşıyo olabilirsin gerçi üstüne görme konusunda pek bi bilgim yok ama duyduğum kadarıyla söylüyorum
İnşallah kendiliğinden gitmiştir, benim bu ay öyle oldu mesela ama kanamam 10 gün sürdü, ilk 4 günü kahvemsi sonra kırmızıya dönüştü, dönüştüğü günde parçalar geldi ve sonrasında kanama azalarak 10 gün devam etti... Ama geçenki öyle olmamıştı, içeride parça kalmış minikde olsa çok etkiliyor, sonradan çok kanamam oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım, onun için dedim, alttan muayene ediyorlar parça varsa kürtaj yapıyorlar ki fazla kanamaya neden olmasın diye, aksi halde rahim sürekli kasılarak kalanları temizlemek istiyor ve aşırı kanama oluyor..
Ela naz .............................15 Ekim Azade...............................17 Ekim Prenses91...........................17 Ekim Semre...............................20 Ekim
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
Sılam_nisa...........................22 Ekim Dentnurse...........................22 Ekim Gökkuşağı...........................24 Ekim Sabırsızım...........................25 Ekim Yazgulu24...........................25 Ekim Lara74................................31 Ekim Dilara1................................1 Kasim Cey82.................................2 Kasım Lalezar............................... 4 Kasım Gülker...............................14 Kasım Şimall............................... 20 kasım
2010 ANNE ADAYLARI
Şubat ANNE ADAYLARI Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Lale .................................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm......................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Gülyüzlüm.......................... Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
EKİM ANNE ADAYLARI Gizemli Kıs .................................. 2 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
Ela naz .............................15 Ekim Azade...............................17 Ekim Prenses91...........................17 Ekim Semre...............................20 Ekim
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
Sılam_nisa...........................22 Ekim Dentnurse...........................22 Ekim Gökkuşağı...........................24 Ekim Sabırsızım...........................25 Ekim Yazgulu24...........................25 Ekim Lara74................................31 Ekim Dilara1................................1 Kasim Cey82.................................2 Kasım Lalezar............................... 4 Kasım Gülker...............................14 Kasım Şimall............................... 20 kasım
2010 ANNE ADAYLARI
Şubat ANNE ADAYLARI Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Lale .................................... Mayıs (<LINKZ id=linkz6><NOBR target="blank" UdxJD="linkzHighlighted_3999">Anne</NOBR></LINKZ> adayı süperrrrrrrr)
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm......................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Gülyüzlüm.......................... Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
EKİM ANNE ADAYLARI Gizemli Kıs .................................. 2 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kız semoş ufacık çocuğa laf dinletemedin bak takmıyo seni şimdiden
şaka bi yana naz yapıyo welet ee biraz merak ettircek kendini beklesinler de kıymetimi bilsinler diyordur belki de🙂 sıkma canını sakın bi dahakine öğrenirsin mutlaka hep aynı pozisyonda durmuyo nasılsa sen geç cinsiyeti sağlığı iyi mi herşey yolunda dimi? gerisi problem değil...
ayyy sormayın hatunlar yaaaaa cocuğum hareket ediyo ama ayaklarını açmıo dizlerini çekmiş göbüşüne poposunuda dayamış duvara o kadar rahatki pozisyonu ondan rahatı yok yeminleee oohhh ne ala doktor oynatmaya çalışıo yok hiiiçç bozmuo istifini ama benim yavrum edepli öle açmadı yabancı gördü birden doktoru bu arada sağlığına gelince canlar geçen ay 5 gün geriden geliodu bu seferde 1 hafta ilerden gidio
bi ay içinde yavrumu hızlı büyütmüşüm 😀 şaka bi yana kilosu tam ayındaymış gayet iyimiş bide bi test istedi beyinde bişisinin kapanıp kapanmadığına bakılcakmış üçlü teste gerek yok dedi öle işteee