seldosdemir Yeni Üye Üye 19 Ekim 2010 #22.561 LALEZAR' Alıntı: Evet yaaaa sizin yüzünüzden kaldım işte sizi bırakıp gidemedim napim Genişletmek için tıkla ... anaaaaa bak nasıl da üste çıkıyor🙂
LALEZAR' Alıntı: Evet yaaaa sizin yüzünüzden kaldım işte sizi bırakıp gidemedim napim Genişletmek için tıkla ... anaaaaa bak nasıl da üste çıkıyor🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 19 Ekim 2010 #22.562 sabırsızım' Alıntı: güle güle canım evdeki mercimek miğdene yardım eder sadece🙂 hatırlamam mı🙂 kovuyorduk ta gitmiyordu. ahhh ahhh tam sopalık🙂 Genişletmek için tıkla ... Aaaaaaaaaaaaaa şunlara bak yılmışlar benden de haberim yokmuş 😱lmadı: Hadi fıstıklar ben gittim öptüm bybyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sabırsızım' Alıntı: güle güle canım evdeki mercimek miğdene yardım eder sadece🙂 hatırlamam mı🙂 kovuyorduk ta gitmiyordu. ahhh ahhh tam sopalık🙂 Genişletmek için tıkla ... Aaaaaaaaaaaaaa şunlara bak yılmışlar benden de haberim yokmuş 😱lmadı: Hadi fıstıklar ben gittim öptüm bybyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
seldosdemir Yeni Üye Üye 19 Ekim 2010 #22.563 LALEZAR' Alıntı: Aaaaaaaaaaaaaa şunlara bak yılmışlar benden de haberim yokmuş 😱lmadı: Hadi fıstıklar ben gittim öptüm bybyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Genişletmek için tıkla ... hadi sana da güle güle tatlım🙂 emoşum ben de kaçıyorum. wc ye koşucam hemen🙂 sabahtan beri fırsatım olmadı yoğunluktan🙂 öpüldünüz
LALEZAR' Alıntı: Aaaaaaaaaaaaaa şunlara bak yılmışlar benden de haberim yokmuş 😱lmadı: Hadi fıstıklar ben gittim öptüm bybyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Genişletmek için tıkla ... hadi sana da güle güle tatlım🙂 emoşum ben de kaçıyorum. wc ye koşucam hemen🙂 sabahtan beri fırsatım olmadı yoğunluktan🙂 öpüldünüz
eminegelin Yeni Üye Üye 19 Ekim 2010 #22.564 LALEZAR' Alıntı: Evet yaaaa sizin yüzünüzden kaldım işte sizi bırakıp gidemedim napim Genişletmek için tıkla ... aaa suclu biz olduk simdi 🙂 evdeki mercimek espirisinide yeni anladim 🙂 allah seniiiii.... benim kiz ben sinavdayken hep tekmelemisti... demekki yardimlari dokunuyor... insallah senin mercimekde sana yardim eder....
LALEZAR' Alıntı: Evet yaaaa sizin yüzünüzden kaldım işte sizi bırakıp gidemedim napim Genişletmek için tıkla ... aaa suclu biz olduk simdi 🙂 evdeki mercimek espirisinide yeni anladim 🙂 allah seniiiii.... benim kiz ben sinavdayken hep tekmelemisti... demekki yardimlari dokunuyor... insallah senin mercimekde sana yardim eder....
eminegelin Yeni Üye Üye 19 Ekim 2010 #22.565 cikanlar güle güle , bende kaciyorum... öpüldünüz fistiklar....
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 19 Ekim 2010 #22.568 aysegül87' Alıntı: aselam canim Genişletmek için tıkla ... aysegül seni yeni görüyorum canim hosgeldin aramiza bu arada almanya köln neresi bende köln de kaliyorum
aysegül87' Alıntı: aselam canim Genişletmek için tıkla ... aysegül seni yeni görüyorum canim hosgeldin aramiza bu arada almanya köln neresi bende köln de kaliyorum
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 19 Ekim 2010 #22.570 aysegül87' Alıntı: koblenze yakinim ben Genişletmek için tıkla ... hmmm tmm..