gittiniz mi🙁 ben de çıkıyorum bilgisayar başında kalamıyorum. bundan sonra uğrarım inş az toparladım tekrar kötü olmazsam inş gelirim öpüyorum hepinizi melekler
selam millet ben geldimmm🙂 epeydir giremedim hastaneye yat çık tekrar yat bu mide bulantıları insanı hayattan soyutluyor yav. neyse şükür 2 ayı tamamladık az daha sabır inş bitecek. geçmiş sayfaları okuyamadım kim ne alemde bilmiyorum sizleri özledim.sadece listeye baktım gizemli kıs hamileymiş pek sevindim Allah tamamına erdirsin inş..
Ela naz .............................15 Ekim Şimall............................... 16 Ekim Azade...............................17 Ekim Prenses91...........................17 Ekim
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
Semre...............................20 Ekim Sılam_nisa...........................22 Ekim Dentnurse...........................22 Ekim Sabırsızım...........................25 Ekim Yazgulu24...........................25 Ekim Lara74................................31 Ekim Dilara1................................1 Kasim Cey82.................................2 Kasım Lalezar............................... 4 Kasım Gülker...............................14 Kasım
2010 ANNE ADAYLARI
Şubat ANNE ADAYLARI Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Lale .................................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm......................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Gülyüzlüm.......................... Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
EKİM ANNE ADAYLARI Gizemli Kıs .................................. 2 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kızlar eğilip doğrulurken sancı giriyor belime.adet olmadım hala.ama hiç umudum yok gebelikten.doktor yumurtan yok demişti zaten ondan adet olamamış olabilir miyim acaba.yarın gideceğim doktora.kızlar ya saç ektircem sanırım.tepede bayağı seyrelme vardı.
Ela naz .............................15 Ekim Azade...............................17 Ekim Prenses91...........................17 Ekim
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
Semre...............................20 Ekim Sılam_nisa...........................22 Ekim Dentnurse...........................22 Ekim Sabırsızım...........................25 Ekim Yazgulu24...........................25 Ekim Lara74................................31 Ekim Dilara1................................1 Kasim Cey82.................................2 Kasım Lalezar............................... 4 Kasım Gülker...............................14 Kasım Şimall............................... 20 kasım 2010 ANNE ADAYLARI
Şubat ANNE ADAYLARI Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Lale .................................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm......................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Gülyüzlüm.......................... Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
EKİM ANNE ADAYLARI Gizemli Kıs .................................. 2 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kimse varmıı ...
Kızlar dr. arada sonuçlarım normalmiş, sadece idrar yolu iltihabı varmış iğne yazacak, adet döngüsünü düzenleyici ilaç vermişti geçende, bi de fitil ile yine iltihap için bi ilaç ve kan hapı yine işte, sonuçlarım iyi çıktı yani..
Bir tek Haşimoto yönünden tiroiti bir baktırın dedi hepsi bu o düşüğe neden olabiliyor dedi..
kimse varmıı ...
Kızlar dr. arada sonuçlarım normalmiş, sadece idrar yolu iltihabı varmış iğne yazacak, adet döngüsünü düzenleyici ilaç vermişti geçende, bi de fitil ile yine iltihap için bi ilaç ve kan hapı yine işte, sonuçlarım iyi çıktı yani..
Bir tek Haşimoto yönünden tiroiti bir baktırın dedi hepsi bu o düşüğe neden olabiliyor dedi..
sonucların iyi cıkmasına sevindim cnm .inş kullanacagın ilaclar iyi gelirde iltihaptanda kurtulursun.tiroitin içinde iyi bir dokrora görün cnm o sebeb olabilir gercekten bende hamileliğe engeldi tedavi görmüştüm.gecmiş olsun allah acil şifalar versin cnm kendine cok iyi bak
kimse varmıı ...