Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Merhaba Şehnaz
İzgilin değeri artması gereken kadar artmamış, onlarda özele gitmeye karar vermişler. Bugün doluymuş yarın gidecek.
Lalezar dünkü dr dan çok memnun kalmamış. Başka birini tavsiye etmişler. Ondan memnun kalmış. O dr küretaja gerek olmadığını söylemiş. değeri 4500 gibi. Düşmezse dış gebelik ihtimali var o yüzden cumaya kontrole gidecek.

LALEZARın bebiş kesesi görülmüş mü peki..amaannnn kızcağızın derdine bak ya..

Hatırladığım kadarıyla görülmemiş. Sanırım 5000 den sonra görülüyordu, bi de bir iki gündür kanaması var, parça gidiyor sanırım. Bu durumda varsa da artık görülmez galiba.

izgile de üzüldüm..yükselse değeri keşke kızın ya..yükselir belki daha ama beklemek lazım..
Normalde iki günde bir iki katına çıkması gerekiyor ya onun 4 günde iki katına çıkmış.

slm arkadaşlar, bugün işe gelmemeyi düşünmüştüm rapor alacaktım akşam kendimi iyi hissetmiyordum ama sabah kalkınca vazgeçtim, işe geldim bugün daha iyi geçti arkadaşlarımla bazı şeyleri paylaşmak acımı azalttı ve kendimi daha iy hissediyorum, birde cuma gelsede durumum netleşse daha çok sevineceğim

Canım yaaaaa inan çok üzüldüm çooookkkkk ne diyeceğimi bilmiyorum. Rabbim sana sabırlar versin, inşallah filmden sonra herşey çok güzel olur canım.

Rabbim buradaki tüm melekleri korusun inşallahhhhhh...

canımmmm inşallah herşey senin için çok güzel olur. cuma günü ne var canım?