canım eşim bugün doktorumla görüşmüş, kesinlikle diyete başlamak zorunda yoksa insülüne başlamak zorunda kalırız demiş
tatlım bu çarşamba tam 32. hafta oluyor ve izne ayrılma hakkım var ama ben 5 hafta daha çalışıp kurban bayramından önceki hafta izne ayrılıcam. doğum sonrası 2 aylık izinle birlikte bu 5 hafta izini de kullanabilicem. bebeğimin doğum sonrası bana daha çok ihtiyacı olacak diye zorlana zorlana 1 ay daha okula gidicem ne yapayım canım 🙂
hımmm o zaman hayırlı olsun diyetin.inşaallah faydasını görürsün.benim bu diyetle insüline pek ihtiyacım olmuyor.haftada en fazla 3 kere yaptım insülin.yaptığımda 2 ünite yapıyorum.dikkat ediyorum hastanede başka hamilelere 15 ünite falan yapıyor kimi.dr çok iyi gittiğimi söylüyor.diyete uyduğum halde neden bazen yükseliyor dedim.normal o dedi.hamilelik ilerledikçe daha fazla insülin gerekirmiş.
okula devam edecek gücü buluyorsan devam et.çünkü merdiven inip çıkmak zorunda KALIYORSUN OKULDA.BİZİM AKRABANIN DOĞUMU ÇOK KOLAY OLMUŞTU O SAYEDE
hımmm o zaman hayırlı olsun diyetin.inşaallah faydasını görürsün.benim bu diyetle insüline pek ihtiyacım olmuyor.haftada en fazla 3 kere yaptım insülin.yaptığımda 2 ünite yapıyorum.dikkat ediyorum hastanede başka hamilelere 15 ünite falan yapıyor kimi.dr çok iyi gittiğimi söylüyor.diyete uyduğum halde neden bazen yükseliyor dedim.normal o dedi.hamilelik ilerledikçe daha fazla insülin gerekirmiş.
okula devam edecek gücü buluyorsan devam et.çünkü merdiven inip çıkmak zorunda KALIYORSUN OKULDA.BİZİM AKRABANIN DOĞUMU ÇOK KOLAY OLMUŞTU O SAYEDE
evet canım ben de yarından itibaren düzenli bir şekilde yapmaya başlayacağım inşallah faydasını görürüm. o zaman diyet sana çok iyi gelmiş maşallahhhh.
hamilelik hormonları mahvediyor, yükselmesi normal. biliyor musun yurt dışında çoğu yerde şeker yüklemesine bakılmıyormuş.
çok şükür şimdilik gidip geliyorum, inşallah dediğim tarihe kadar rahat rahat gider gelirim. sorma yaaa bütün sınıflarım 3. katta, habire inip çıkıyorum 🙂 bir anlamda iyi oldu, vücudum hantallığını attı. inşallah canım inşallah benim de öyle olur.