herkesler burda ama kızlar yazamıyoru geçmişi de okuyamıyorum 1.sınıf öğretmeni olduğum için turşum çıkıyor🙂sayfalarda gezinirken uyuya kalıyorum.aklım sizde.hamişler bol bol inşallah.
hoşbuldum teşekkürler evet temiz çıktı eşimde de bi problem çıkmadı.onun için insan ümitleniyor.adet sancısına benzer sancı çektinizmi daha doğrusu bel ağrısı?
ben de hsg den sonra adetten önce 3 ay boyunca bel kasık ağrısı çektim.ihtimali artırdığını söylüyorlar ama 5 ay geçti üstünden.inşallah hamilesindir.hayırlısı.
hoşbuldum teşekkürler evet temiz çıktı eşimde de bi problem çıkmadı.onun için insan ümitleniyor.adet sancısına benzer sancı çektinizmi daha doğrusu bel ağrısı?
ohne güzel ikinizde de sorun olmaması müthiş güzel birşey... o halde tamamen relax olacaksınız. ümitlenmeye devam ama beynini esir almasın dikkat et. benim ondan kaç ay olmamış, çünkü hep aklımdaydı. hsg çektirdiğim ay nasıl olsa bu ay olmaz dedim ve allah meleğimi gönderdi, demek ki rahat olmak çok önemliymiş.
evet evet ben tamamen regl belirtilerini yaşadım. o yüzden sadece regl bekliyordum. bel ağrım değilde kasık ağrım oldu hep.