Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hb cnm nasilsin 🙂

ii ne olsun canım yaaa🙂
senin nasıl gidiyor hamişlik? herşey yolunda mı?

herkesler burda ama kızlar yazamıyoru geçmişi de okuyamıyorum 1.sınıf öğretmeni olduğum için turşum çıkıyor🙂sayfalarda gezinirken uyuya kalıyorum.aklım sizde.hamişler bol bol inşallah.

ooo işin zor canım. Allah kolaylık versin. Bıcırıklar rahat durmaz🙂

mrs.m evet canım.ay eve nasıl düştüğümü bilemezsiniz.yarım yollarda kalıyor.e e e e ler l l l l l rüyalarımda.bu halde nasıl çocuk yapcam bilmem.🙂

hb mrsm nasilsin 🙂

çok şükür iyiyim sen nasılsın

hoşbuldum teşekkürler evet temiz çıktı eşimde de bi problem çıkmadı.onun için insan ümitleniyor.adet sancısına benzer sancı çektinizmi daha doğrusu bel ağrısı?

ohne güzel ikinizde de sorun olmaması müthiş güzel birşey... o halde tamamen relax olacaksınız. ümitlenmeye devam ama beynini esir almasın dikkat et. benim ondan kaç ay olmamış, çünkü hep aklımdaydı. hsg çektirdiğim ay nasıl olsa bu ay olmaz dedim ve allah meleğimi gönderdi, demek ki rahat olmak çok önemliymiş.
evet evet ben tamamen regl belirtilerini yaşadım. o yüzden sadece regl bekliyordum. bel ağrım değilde kasık ağrım oldu hep.

iyi gidiyor simdilik cnm 13 haftama gircem bakalim ama cok migde agrilairm olmaya basladi uyuyamiyorum bi o SIKINTIM var ama olsun ne yapalim cnm

onun sıkıntısı bilem güzel yaaa🙂
ayy kurban olurum ben bu mercimeklere🙂

mrs.m evet canım.ay eve nasıl düştüğümü bilemezsiniz.yarım yollarda kalıyor.e e e e ler l l l l l rüyalarımda.bu halde nasıl çocuk yapcam bilmem.🙂

yaparsın yaparsın...
🙂

dedikodumu yapacaktın haaaaa iyi ki gelmişim bak

yani bi ağız tadıyla çekiştiremedim🙂

bide ben kavussaydim anneme aileme burnumda tütüyorlarr

Allah kavuştursun canım.