merhaba herkese bende sizler gibi hamile kalmayı istiyorum 7 ay önce bir düşük yaşadım.allahım tekrar yaşatmasın,tekrar hamile kalmak istiyorum ama olmuyo doktorum herhangi bi sebep olmadığını söyledi ama bilemiyorum kısmet herhalde bu ay bende kremsi losyon gibi akıntı geliyo 2 gündür acaba hamilelik belirtisi olabilr mi lütfen benide listeye eklermisiniz 19 mayıs adet tarihim inşallah kırmızılar gelmezde burdan müjdeli haberi veririm
pembedüş .......................12 Mayıs sabırsızım ...................... 14 Mayıs nisa27 ............................ 15 Mayıs Japonica ....................... 15 Mayıs Tatlı cadım ................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Queeny .......................... 16 Mayıs Ygmr06...........................18 Mayıs lovely...............................19 Mayıs Şehnaz ........................... 20 Mayıs dentnurse ......................20 Mayıs berranur ............................20 Mayıs sevgi55 ..........................20 Mayıs Sılam_Nisa ......................25Mayıs Sammy_haa...................26 Mayıs Ayyüzlü .........................30Mayıs Ecce ............................1 Haziran azade ...........................2 Haziran lara ............................... 6 Haziran Ayşegül.........................8Haziran Bilgemelek...................10 Haziran
2009 ADAYLARI ANNE
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ....................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr) @ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24Ekim (Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım (Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ADAYLARI ANNE
OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh.................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->izgil85 .................................. 30 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
gızemlıkıs.................................Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
selam kızlar, lovely hoşgeldin canım aramıza ekledim seni listeye bilgemeleğim bitanem çok üzüldüm canım ama biliyorumki rahim filminden sonra bebişin gelcekkk..moralini yüksek tut bitanem seni çok seviyorumm
kızlar bugün burda in cin voleybol oynuya ha..hatta olimpiyat düzenlemişler..kimse yok..ben çok yoğundum hala da yoğunum da girdim işte..İZGİLcim geçmiş olsun ben anlamadım sana ne oldu okuyamadım da çok geri kalmışım..ama neyse problemin umarım seni üzmez ve en kısa zamanda hallolur..LALEZARı da merak ediyorum haberi olan var mı?? en son bi müdahele yapılacaktı..