Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

berram hg.demek oğluşlarımızın ismi aynı olacak.ben de muhammedli istemiştim.eşim maho diye bozarlar diyor istemiyordu.ömer babasının ismi o yüzden onu istiyordu ısrarla
bnm bbamın simide ömer cnm 🙂 çok seviyorum o ismi
muhammed benm hep duamdı tatlım o yüzden oğlum olursa ismi efendimizin ism olsun die dua ederdim çok şükür mevlam inş nasip eyler zaten kullnılacak ismi iknci isim olur bende o mukaddes isimle değiştirilip farklı çağırılmasından korktuğum için iknici isimi kullanıcaz hep bakalım inş o günleri görürüz yaa eymen de çok seviyorum ama artık eşim kararı vericek isimleriyle büyüsünler oğluşlar inşşş cnm arkadaşım

doğru hayırlısı ama sanki olmucakmış gibi hissettim bian boşa uğraşıyormuşum gibi geldi ama Allaha dua ediyorum hep herkez içinde bizede vericek diyorum inanıyorum

doğru hayırlısı ama sanki olmucakmış gibi hissettim bian boşa uğraşıyormuşum gibi geldi ama Allaha dua ediyorum hep herkez içinde bizede vericek diyorum inanıyorum
cnm bnm inancını hiç yitirme hayırlıyla olucak inş baze bazı şeylere kavuşabiilmek için zor ve meşakkatli bi yol oluyo önümüzde ama sonunda allahın izniyle feraha ulaşacaksın inşş Allah duaları işiten ve kabul eyleyendir biz yterki sitemesini bilelim sende istemeye devam et ama hayırlıs hep

yağmur ablamın hamile olduğu haberini aldık dün.düşük yapmıştı6 aylık.arkasından da miyom ameliyatı falan olmuştu.yaşları ileri olduğu için üzülüyorlardı.dr 1 yıl çocuk yapmayın demişti.1 yıl bitti ve hamişmiş.senin yaşın da ileri değil mutlaka olacak inş

öylemi hayırlı olsun böyle duyduğum zaman çok seviniyorum Allahım bütün isteyenlere versin