Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Merhaba kızlar,

dün ve bu saate kadar foruma girmedim ama yazdıklarınızı hep okudum , bana destek olan ,olamayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Zor günler geçiriyorum çünkü regl olmanın dışında büyük ihtimalle düşük yaptım 🙁 , her zamangi reglimden farklı çok sancılı ve parça parça kan pıhtıları geliyor ...Dr. umla görüştüm , düşük olup olmayacağını sadece kan testi ile anlayabileceğimizi söyledi, ben test yaptırıp öğrenmek istemediğimi belirttim , zaten aşırı kanamam var ve ciddi anlamda parça parça geliyor, önce konduramadım ama bu sabah tuvalet kağıdına gelen parça ile kondurmak zorunda kaldım ....
Dr.un yönlendirmesi ve benim de isteğim ile 19 Mayıs çarşamba günü rahim filmi çektireceğim , kendisi de faydalı olacağını tanı amacının dışında film sonrası gebelik oranında artış görüldüğünü söyledi.Henüz düşük olayını kimseye söylemedim ilk sizinle paylaşıyorum bu arad oğlum rahatsız ,ensesinde bir ağrı başladı dün akşam şimdi babası ile hastanede film çekilmiş sonucunu bekliyorlar , bu yüzden eşime de söylemedim .
İşte böyle arkadaşlarım , sizlerle paylaşmak istedim çünkü kimseyle konuşamıyorum .....
Biliyorum hepimiz dua ediyoruz birbirimize , ama Lalezarım ve İzgilim de zor günler geçiriyormuş umarım bizimle kalır başkaları sıkıntı yaşamaz bizlerden dualarınızı esirgemeyin...
Sizleri seviyorum , Allaha emanet olun ...
Kendimi toparladığımda aranıza döneceğim...

Daha önce düşük yapan arkadaşlarım ben ilk kez yaşıyorum , bana özelden yazarsanız sevinirim ...

canım yaaa cok gecmiş olsun allah yar ve yardımcın olsun oglunada cok gecmiş olsun dualarımız seninle yaradan rabbım hakkında hayırlı olanı versin sahibimiz olan allaha emanet ol canım

Arkadaşlar, arka arkaya aldığımız üzücü haberler var.
Yazık ki dua etmekten başka yapacak bir şey yok.
Önemli olan sağlıklı olmamız,
Zamanı geldiğinde inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz...

Hangisi daha zor bilmiyorum, hiç sahip olamamak mı yoksa sahip olacağını sanıp kaybetmek mi?

Umudumuzu yitirmeyelim, güçlü olmak zorundayız.
Yüreğinde annelik özlemi duyan, yavrularını özlemle bekleyen tüm arkadaşları kucaklıyorum.Allah hakkımızda hayırlısını versin ve sonuca da bizi razı etsin...

canım çok geçmiş olsun ama üzülme biliyosunki şerde allahtan hayırda.hayırlısı değilmiş demekki bitanem

çok geçmiş olsun

merhaba herkese bende sizler gibi hamile kalmayı istiyorum 7 ay önce bir düşük yaşadım.allahım tekrar yaşatmasın,tekrar hamile kalmak istiyorum ama olmuyo doktorum herhangi bi sebep olmadığını söyledi ama bilemiyorum kısmet herhalde bu ay bende kremsi losyon gibi akıntı geliyo 2 gündür acaba hamilelik belirtisi olabilr mi lütfen benide listeye eklermisiniz 19 mayıs adet tarihim inşallah kırmızılar gelmezde burdan müjdeli haberi veririm