Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yanı tamam gelınız ama yanı bız onların torununu tasıyoruz hıc mı kıymetımız yok.....kednı kızlarından bırının coocugu olsa hazırlık uztune hazılrık alınanlar bıtmezdı yanı.....haklıısn canım ama dusunmeden de edemıyorum.....

Allahım inşallah LALEZARımızın bebeğini göndermiştir ve sağlıklıdır 🙂
Sabırsızım canım senle sohbetleri bende özledim ve evet dediğin gibi liste ile ilgili uyarmaya devam canım teşekkür

ve isim saymıyacağım canım arkadaşlarım şu son 2-3 gündür amcamlar hacca gidiyorlar diye ordaydım ve sizlerle ilgilenemedim bu akşamdan itibaren telafi edeceğim 😀 sizleri çok özledimmmmmmmmm seviyomu
şimdilik çıkıp 1 saat sonra döneceğim yemek yiyelim

gisemliiiii sen halen dolanıyon mu kızzzzzzz biraz uzan dinlen bakimm taze hamişler dinlemeli 🙂 akşam görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz .....

Son düzenleme:
ben çok düşündüm çok üzdüm kendimi ama artık üzmüyorumçaralıksız 3 gün ağladığımı biliyorum.hamilelikte de daha hassas olunuyor zaten.ama önemse me sen de ona göre davran.eşinle paylaştın mı hiç bu düşüncelerini

ayy bunlar bana çok tanıdık geldi🙂

ben zaten yaşayacak duruma erişemedim ama hamiş kalsam da kayınvaldem kimselere bırakmaz zaten🙂 iki annem de paylaşamaz🙂))

görümcemde yakın şahit oldum...
yapacak bişey yok. bu modeller böyle🙂
kız evlendi;
evin boyası - badanası, eşya taşınması (allahtan bi oturma grubu aldılar), evin temizliği derken herşeyi kız tarafı yaptı.
çocuk oldu; (şimdi iki yaşında)
kayınvalde lutfetti ve bebek doğunca 2 hafta falan yanında kaldı ama çocuğu iki yaşına getiren annane. maddi manevi herşeyi onlar karşılıyor.
bunlar da zengind eğil.
diğer taraf gibi emekli maaşıyla geçiniyor ve kendilerine ait evleri var.

insanın içinden gelecek.
onların da dediğin gibi oğullarının oğulları, soylarını devam ettirecek...

ama damat ta hala kendi tarafını savunuyor, toz kondurmuyor.

sen bence eşine bu konulardan konuşma.konuşunca ters tepebilir. bizimki öyle oldu.

sakın diyorum...
kafanda kurup, düşünüp durursan soğutursun kendini onlardan...

bırak gitsin. herkes yaptığıyla kalır.
sen kocacınla iyi ol, bebişine iyi bak yeter🙂

yok canım esıme soylemedım ama o farkında degılmı sankı soylememe gerek yok yerı geldıgınde lafımı da soylerım ama oda bosver alırlarsa alırlar dıye benı tesellı eder benım yanımda olur.....oyuzden kendı goruyor zaten neyın ne oldugunu.....

selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrr

kız sen nerelerdesinnnnnnn !!!! bi ce demiş kaçmış yaaa 🙁(((

cnım benimde ilk hamileliğimde aynen anlattığın gibi oldu herşey,ne arayan ne soran ne gelen ne giden , doğumdan sonra kayınvaldemle kayınbabam birer bilezik birkaç da eşya (giysi ,battaniye vs.) getirdiler, diğer ağbiler abllarda birer çeyrek tamam işte , ilgi alaka yok yani,görev gibi, amaaaann boşver güzelim hiiç takma kafana ,hiç eşinle gerilmeye değmez,sakın böle şeyler içinde kendini strese sokma tatlım,bebişini düşün , geçireceğiniz zgüzell günleri düşün ....üzme kendini lütfen...

Sabırsızım
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

içinden gelecek canım içinden.
salla gitsin...

Sabırsızım

teşekkür ederim canım🙂

ağlamayın canım nolur.
millet rahatında, keyfinde ... gözyaşınıza değer mi?