Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kızlar ben cok mu buyutuyorum bı fıkır verın bana....5 bucuk aylık olduk bılıyorsunuz....benım annemlerde heyecan ve hazırlık var halıyle annem örguler yaptııryor,carsıya her cıktıgında bıseyler alıyor yanı hersey yolunda....
ama esımın aılesınden yana hıcbır hazırlık yok..kuru sevınc yanı...hanı bıseyler alınmadı yada ne eksıgınız varsa bız alalım sız almayın demedıler konusu bıle gecmıyor...benım aılem herseyı alacaklar oda takımını falan bırde bana hedıye alacaklar..yanı anlamıyorum onların esas torunu onların oglunun cocugu nıye hareketlenme yok nıye bıseyler yapmıyorlar.....durduk yere kendımı yıyorum ınsan bısey almaz mı yıgenıne yada torununa anlamıyorum bunlar aklımdan cıkmıyor kızlar 3 tane halamız var calısıyorlar ama hıcbısey yok meydanda...isterıstemez boyle olunca aıleler arasında kafamda kıyaslama yapıyorum.....yanlıs yapıyorum herkesın durumuna gore tamam ama benım babamda trılyoner degıl kı ama?????????

Son düzenleme:

canım eşimin ailesi de öyle davranıyor.dün de bugün de düşündüm.hiç sormuyorlar bişeye ihtiyacın var mı.evin işini yapabiliyor musun falan diye ama artık takmıyorum.benden ve ailemden kıymetli değil kimse.sen de öyle düşün.bebeğin doğunca sen de ona göre sevdirirsin

uzun oldu bıraz kızlar yazdım ama.....
kafam alllak bullak hamılelıkten dolayı cok mu ınce dusunuyorum dıyorum ama elımde degıl bunu aklımdan cıkarmam gerek.....yoksa dusman olacagım ama suda var bılıyorum yapılmayan degılde yapılanları gormem gerek...ama nıye hala bısey yok dıye de soru ısaretlerı oluyır kafamda.....