ay kizlar kac gündür böyle migdeme dogru hafif agrilar oluyor karnim büyüdükce agrilairm oluyor ay dün hic yatamadim doktorda normal bebek büyüyor dedi.. cok sükür bide kasiniyor karnim ilk kizimda yirtiklairm vardi ins bunda olmaz 😀
canim ne kadarlik oldun....
ben daha rahatim migde konusunda, ama 50% kadinlarda migde sorunu olurmus, 30% ödem olurmus.... bende daha ikiside yok, ama belli olmaz tabii 🙂
hmmmm eminim kapuskanin lezzeti bi baska olmustur 🙂
Saka bi tarafa gecmis olsun canim yaaa....nazar degmistir sana eminim
yaz mutlaka okurum ben yarin 🙂
bende gecen kan verdim, yazmistim zaten, stajer aldi daha dogrusu alamadi, iki kere batirdi igne, kolum önce kizardi, sonra morardi simdide, kahverengi gibi birsey oldu... babam baya sinirlendi... sikayetci ol falan..... ama doktora söyledim zaten....
iste öylee 🙂 igneden korktugum kadar varmis yani 🙂
Ayyy evet o iğne alanlar zaten bi becerseler bu işi, dün kanda vermiştim ya benimde damarlar biraz gizli biraz zor bulunuyor, elimin üztünden denedi bulamadı öyle canım yandıki hiç kanda gelmedi, sonra kolumu zorladı işte ordan aldı ve akşamına aynı koldan aşı bide allahım dedeğin gibi nazara mı geldim ne bu ara terslikler gidiyor HAYIRLISI yaaaaaaaaaa 🙂
ay insallah olmaz cnm bu yirtik görünümü iyrenc biseyy 😀 aman ya olsun kiyafetlerimle kaparim bende bu arada lalezar cnm sana okadar dua ediyorumki namazda aklima geldikce inanki ins kabul olcka dualarim gizemli kizada cok dua etmistim cnm
canim ne kadarlik oldun....
ben daha rahatim migde konusunda, ama 50% kadinlarda migde sorunu olurmus, 30% ödem olurmus.... bende daha ikiside yok, ama belli olmaz tabii 🙂
ay insallah olmaz cnm bu yirtik görünümü iyrenc biseyy 😀 aman ya olsun kiyafetlerimle kaparim bende bu arada lalezar cnm sana okadar dua ediyorumki namazda aklima geldikce inanki ins kabul olcka dualarim gizemli kizada cok dua etmistim cnm
Ayyy sağol canım yaaaa Allah razı olsun senden de burdaki herkestende, destek olmanız çok değerli benim için heleki dualarınız dünyalara bedel, tekrar sağol canım Allahım inşallah dualırımız duyar meleğimiz göndermiştir de bi yerlere gitmez artık.. seviyomu
Ayyy sağol canım yaaaa Allah razı olsun senden de burdaki herkestende, destek olmanız çok değerli benim için heleki dualarınız dünyalara bedel, tekrar sağol canım Allahım inşallah dualırımız duyar meleğimiz göndermiştir de bi yerlere gitmez artık.. seviyomu
insallah cnm ama ben sendne cok umutluyum sanki bize o güzel haberi vercen gibi bi his doguyor icime hep inanki allahim mercimegini düsürmüstür göbüsüne ins cnmm