dilegim sen dr gittin ya gecen gün yaaa nasıl sana yumurta catlamiş dedi kac gün gecti daha nasıl adet olucaksın lekelenme olmasın o iyice adet mi eminmisin yavrum ilac kullandın mı sen
hayır hayatım ilaç falan kullanmadım dr bana hormon testi yapalım dedi ama regl döneminde yapılması gereken testi hiç günün ne zaman diye sormadan direk isteyince kadına sinir oldum yaptırmadım onuda...
evet haklısın arkadaşım izgilll de öyle dedi bana bende şimdi gün aşırı onu yapıyorum ama cok kasık agrılarım var birde şiştim yine klomen yapıyor sanırım belimde agrıyor
ah canım bünyemiz değişiyo resmen ben acayip derecede kasık ağrısı yaşadım kaç gündür ve reglimin hemen bitiminde bunu yaşadım normalde olmazdı ilaç incir bal çörek otu derken böyle sıradışı şeylere alıştımm ahh aahhh bimeleklerimiz gelse herşey onlar içinn🙂
peki hiç yolculuk yaptın mı yada hava değişikliği onlarda etkiliyor bende izmire gittim eşimin işi için 1 günlüğüne inan 1 hafta önce gelmişti birde stres üzüntü falan etkiler dilegim egerki adetse bile üzülme bitanem gecen ay bende cok umutluydum olmadı
Dileğimm normalde hiç günümü şaşmazdım diyosan ve ilaç felanda kullanmıyosun bildiğim kadarıyla bihastalığında yoktu demi,ozaman o hain kırmızılar naasıl gelir ya anlamadımm
nolsun cnm yaa işte çok şükür iim sağlık olsun tabiki en önemlisi o bugün gerçekten haberler üzücü ama biz bilemeyiz şer sandıklarımızda da bi hayır vardır mutlaka
peki hiç yolculuk yaptın mı yada hava değişikliği onlarda etkiliyor bende izmire gittim eşimin işi için 1 günlüğüne inan 1 hafta önce gelmişti birde stres üzüntü falan etkiler dilegim egerki adetse bile üzülme bitanem gecen ay bende cok umutluydum olmadı
yolculuk falan yapmadımda çok kafaya taktım yerleşme kanaması mı yok kasığım da ağrıyo yok belimde ağrıyo ay kirpiklerimmi değişmiş vs derken stres yaptım demekki 😕 yooo herşey Rabbim'den ondada vardır bi hayır üzülmem saol canım...
Mimoza Çiçeği ...................... 1 Mayıs duygum_06 .......................... 5 Mayıs gül melek ...........................10 Mayıs
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi:hıms:
pembedüş .......................12 Mayıs sabırsızım ...................... 14 Mayıs nisa27 ............................ 15 Mayıs Japonica ....................... 15 Mayıs Tatlı cadım ................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Queeny .......................... 16 Mayıs Ygmr06...........................18 Mayıs Şehnaz ........................... 20 Mayıs dentnurse ......................20 Mayıs berranur ............................20 Mayıs sevgi55 ..........................20 Mayıs Sılam_Nisa ......................25Mayıs Sammy_haa...................26 Mayıs Ayyüzlü .........................30Mayıs Ecce ............................1 Haziran azade ...........................2 Haziran lara ............................... 6 Haziran Ayşegül.........................8Haziran Bilgemelek...................10 Haziran
2009 ADAYLARI ANNE
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ....................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr) @ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24Ekim (Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım (Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ADAYLARI ANNE
OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh.................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->izgil85 .................................. 30 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
gızemlıkıs.................................Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Dileğimm normalde hiç günümü şaşmazdım diyosan ve ilaç felanda kullanmıyosun bildiğim kadarıyla bihastalığında yoktu demi,ozaman o hain kırmızılar naasıl gelir ya anlamadımm
ah canım bünyemiz değişiyo resmen ben acayip derecede kasık ağrısı yaşadım kaç gündür ve reglimin hemen bitiminde bunu yaşadım normalde olmazdı ilaç incir bal çörek otu derken böyle sıradışı şeylere alıştımm ahh aahhh bimeleklerimiz gelse herşey onlar içinn🙂
sıla arkadaşım merhaba bu arada ilk defa yazıyoruz sanırım birbirimize bende bu ay klomen kullandım ilk 14 gün felaket sağ kasıkta agrım oldu 13 dr gitmiştim catlama iğnesi istedim hatta vermedi kendi haline bırak dedi yanlız sen 2 gün cok iyi calış dedi yaptım dediğini calıştım ama o calışmanın sabahı agrım cok oldu şimdi iyi sayılırım ama sag kasık devamlı şiş gibi farklı yanı bel agrısı var birde