M meryem214434 Aktif Üye Üye 10 Mayıs 2010 #2.121 mrs m.' Alıntı: canım sen çok bekledin yaaa bu tehlikeli de olabilir tabi eğer bebek yoksa... inşallah bebişin vardır. keşke tekrar doktora gitseydin. ********************************************************* meryemcim elektrikler gitmişti ondan birden kayboldum kusura bakma canım Genişletmek için tıkla ... kusur yok güzelim.sen öğretmendin değil mi?branşın ne?
mrs m.' Alıntı: canım sen çok bekledin yaaa bu tehlikeli de olabilir tabi eğer bebek yoksa... inşallah bebişin vardır. keşke tekrar doktora gitseydin. ********************************************************* meryemcim elektrikler gitmişti ondan birden kayboldum kusura bakma canım Genişletmek için tıkla ... kusur yok güzelim.sen öğretmendin değil mi?branşın ne?
pirenses Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #2.122 mrs m.' Alıntı: canım sen çok bekledin yaaa bu tehlikeli de olabilir tabi eğer bebek yoksa... inşallah bebişin vardır. keşke tekrar doktora gitseydin. tamam canım görüşürüz hoşça kal, ben de öpüyorum. ********************************************************* meryemcim elektrikler gitmişti ondan birden kayboldum kusura bakma canım Genişletmek için tıkla ... evet canım dk 10 sonra gel demıştı kanda yıne bakacak gec yumurtlama oluyor bende beım ıcımden bebek var gıbı gecıyor idrar testı yapsam cıkarmı kı
mrs m.' Alıntı: canım sen çok bekledin yaaa bu tehlikeli de olabilir tabi eğer bebek yoksa... inşallah bebişin vardır. keşke tekrar doktora gitseydin. tamam canım görüşürüz hoşça kal, ben de öpüyorum. ********************************************************* meryemcim elektrikler gitmişti ondan birden kayboldum kusura bakma canım Genişletmek için tıkla ... evet canım dk 10 sonra gel demıştı kanda yıne bakacak gec yumurtlama oluyor bende beım ıcımden bebek var gıbı gecıyor idrar testı yapsam cıkarmı kı
M mrs m. Daimi Üye Üye 10 Mayıs 2010 #2.123 meryem214434' Alıntı: kusur yok güzelim.sen öğretmendin değil mi?branşın ne? Genişletmek için tıkla ... evet canım... ingilizce pirenses' Alıntı: evet canım dk 10 sonra gel demıştı kanda yıne bakacak gec yumurtlama oluyor bende beım ıcımden bebek var gıbı gecıyor idrar testı yapsam cıkarmı kı Genişletmek için tıkla ... eğer hamileysen idrar testinde çoktan çıkar, hayırlısı olsun.
meryem214434' Alıntı: kusur yok güzelim.sen öğretmendin değil mi?branşın ne? Genişletmek için tıkla ... evet canım... ingilizce pirenses' Alıntı: evet canım dk 10 sonra gel demıştı kanda yıne bakacak gec yumurtlama oluyor bende beım ıcımden bebek var gıbı gecıyor idrar testı yapsam cıkarmı kı Genişletmek için tıkla ... eğer hamileysen idrar testinde çoktan çıkar, hayırlısı olsun.
M meryem214434 Aktif Üye Üye 10 Mayıs 2010 #2.125 sağlık ocağında yapma pirenses idrar testi yaparsan.ordaki hemşire yine sinir etmesin
pirenses Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #2.126 mrs m.' Alıntı: evet canım... ingilizce eğer hamileysen idrar testinde çoktan çıkar, hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla ... idrarda sılık cıkyor kanda cıkmadı beımkafamda bunun ıcın karıştı ingilizce ne zor bız turkce beceremıyo daha
mrs m.' Alıntı: evet canım... ingilizce eğer hamileysen idrar testinde çoktan çıkar, hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla ... idrarda sılık cıkyor kanda cıkmadı beımkafamda bunun ıcın karıştı ingilizce ne zor bız turkce beceremıyo daha
pirenses Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2010 #2.127 meryem214434' Alıntı: sağlık ocağında yapma pirenses idrar testi yaparsan.ordaki hemşire yine sinir etmesin Genişletmek için tıkla ... gıtmem kız onun yanına bırdaha bızım bura gelmışde gıtmedım onunyanına gıkı şey kan testı cıksaydı gozunun ıcıne sokacaktım ama oda cıkmadı
meryem214434' Alıntı: sağlık ocağında yapma pirenses idrar testi yaparsan.ordaki hemşire yine sinir etmesin Genişletmek için tıkla ... gıtmem kız onun yanına bırdaha bızım bura gelmışde gıtmedım onunyanına gıkı şey kan testı cıksaydı gozunun ıcıne sokacaktım ama oda cıkmadı
M mrs m. Daimi Üye Üye 10 Mayıs 2010 #2.128 pirenses' Alıntı: haydın kızlar ben cıyom hoşca kalın allaha amanet olun Genişletmek için tıkla ... görüşürüz hoşça kal pirenses' Alıntı: idrarda sılık cıkyor kanda cıkmadı beımkafamda bunun ıcın karıştı ingilizce ne zor bız turkce beceremıyo daha Genişletmek için tıkla ... hayret yaaa idrarda çıkan kanda da çıkar aslında... evet kolay değil ama napalım
pirenses' Alıntı: haydın kızlar ben cıyom hoşca kalın allaha amanet olun Genişletmek için tıkla ... görüşürüz hoşça kal pirenses' Alıntı: idrarda sılık cıkyor kanda cıkmadı beımkafamda bunun ıcın karıştı ingilizce ne zor bız turkce beceremıyo daha Genişletmek için tıkla ... hayret yaaa idrarda çıkan kanda da çıkar aslında... evet kolay değil ama napalım