iyiyim cnm saolasin seni sormali bugün arkadasi ziyarete gidecem hastaneye dogum yapti ne güzel atlatti ama cok korkuyordu sezeryandi ikinci bebegiydi ama bebegin kafasi assagidaydi cok morel verdim ama ynainada gidiyim hem bebegi görüyüm hemde onu esimin gelmeisni bekliyorum benden haberler böyle tatalim
Slm canım çok büyük geçmiş olsun inan üzüldüm, çünkü mayısta bende düşük yaptığım için acını çok iyi anlayabiliyorum.. Allah sabır versin kedine dikkat et ne olursun ve sakın kendini yıpratma... öpüyorum...
Evet alıcam, pekmezde alıcam sabahları içeyim bir kaşık, eşim iyi maşallah, yarın kontrolü var bakalım ne diyecek dr. sınavlar kötü oldu canım yaaa sadece 1 dersimi verebildim 6 dersim kaldı bu sene çok çalışmam lazım çoooooooooooooookkk 😀
destek olan herkese çok teşekküredrim umudumu kaybetnedim çünkü benim kayınvalideminde eşimden önce 3 eşim doğduktan sonrada 2 yani düşükleri olmuş ve hep 2 aylıkken ama allahım ona bir tanesini nasip etti oda eşim tek çocuk.allahım inşallah banada sağlıklı bir evlat nasip edeck ben inanıyorum isyanda etmiyorum benim için hayırlısı buymuş demekki