Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

iyiyiz keyfi yerinde tatlı teyzesi.benim keyfimi kaçırıyor bazen.annemi şöyle bi rahat ettireyim demiyor hiç.e artık son 2 ay rahtsızlıklar olacak normal.ama heyecan korku telaş karışımı şeyler başladı.siz nasılsınız canlarım

eee olacak tabı canım..bende oyle rahat yatamıyorum canım ama ıyıyım genelde......bızde bugun kontrolumuz vardı.....gıttık ıste ıyıymıs benım nazlı kızımın.....bır hafta ılerde gııdyormus....allaha sukur sorunumuz yok sımdılık ama karın da buyudukce ınsan zor hareket edıyor hakkaten.....az kaldı hayırlıısyla atlatınca hersey gerıde kalcak canım....

ne güzel hasret giderdiiz yani.cinsiyeti için kız mı dedi yine?.evet zor oluyor artık.yana dönünce acaba ayaklarını mı ezdim gibi manyakça şeyler de sormaya başlıyorsun kendi kendine 🙂

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr POZİTİF çıktı ay kalbim durcak şimdi karıma agrılar girmye başladııııııııııııı

bacım yemin ederim ilk çizgi çıktı allah dedim çıkmıyo kafamı çevirdim 60 kadar saydım döndüm ikinci çizgi tam net neye ugradıgımı şaşrdım aglıyom hala
süperrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaa tebrikler gizemli kız çok şükür meleğine kavuştun hadi çok şükür yaaaaaa
😱rkide:😱rkide:

gizemlimmm hayatım sana bu satırları yazarken senin şu an annenlerde kayınvalidenlerle beraber bu sevincin huzurunu hala yaşadığınızı biliyorumm

canımmm çok çok çok tebrik ediyorum allah gönlüne göre verdi bi an önce şükürler olsun işl bundan sonrada herşey gönlünce olurr çok çok öptüm seni taze hamiş