*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 5 Ekim 2010 #20.811 tatlı cadım' Alıntı: oyyyyy bır hamışımız daha olmus....gızemcım cooook sevındım...gozunuz aydın,tebrık ederım.....allah sorunsuz bır gebelıgın ardından saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah......bol bol dınlen,dıkkat et kendıne..... Genişletmek için tıkla ... tşk ederim tatlı cadım amin güzelim allahın izniyle sorunsuz bi gebelik yaşarız saglıkla kucagımıza alırız ediyorum şimdiden 🙂
tatlı cadım' Alıntı: oyyyyy bır hamışımız daha olmus....gızemcım cooook sevındım...gozunuz aydın,tebrık ederım.....allah sorunsuz bır gebelıgın ardından saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah......bol bol dınlen,dıkkat et kendıne..... Genişletmek için tıkla ... tşk ederim tatlı cadım amin güzelim allahın izniyle sorunsuz bi gebelik yaşarız saglıkla kucagımıza alırız ediyorum şimdiden 🙂
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 5 Ekim 2010 #20.812 meryem214434' Alıntı: oyyyy kıyamam Allah bozmasın canım Genişletmek için tıkla ... saol canım hepimizin
meryem214434' Alıntı: oyyyy kıyamam Allah bozmasın canım Genişletmek için tıkla ... saol canım hepimizin
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 5 Ekim 2010 #20.813 gizemli kıs' Alıntı: tşk ederim tatlı cadım amin güzelim allahın izniyle sorunsuz bi gebelik yaşarız saglıkla kucagımıza alırız ediyorum şimdiden 🙂 Genişletmek için tıkla ... amın canım ınsallah....
gizemli kıs' Alıntı: tşk ederim tatlı cadım amin güzelim allahın izniyle sorunsuz bi gebelik yaşarız saglıkla kucagımıza alırız ediyorum şimdiden 🙂 Genişletmek için tıkla ... amın canım ınsallah....
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 5 Ekim 2010 #20.814 meryemcım nasılsın?az kaldı canım sana da?hazırlıklar bıttımı?ne yaptın park yatak aldın mı?
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 5 Ekim 2010 #20.817 kızlar ben çıkıyorum eşiim geldi annemlere gitcez görüşürüz öptüm hepinizi
M meryem214434 Aktif Üye Üye 5 Ekim 2010 #20.818 yok tatlım yaa yatak almadık park yatak almayacam mobilya alacam ama babası biraz rahat davranıyor
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 5 Ekim 2010 #20.820 meryem214434' Alıntı: yok tatlım yaa yatak almadık park yatak almayacam mobilya alacam ama babası biraz rahat davranıyor Genişletmek için tıkla ... evetttttttttt bız geldık......anladım canım....nasılsın keyfı nasıl bızım oglanın?
meryem214434' Alıntı: yok tatlım yaa yatak almadık park yatak almayacam mobilya alacam ama babası biraz rahat davranıyor Genişletmek için tıkla ... evetttttttttt bız geldık......anladım canım....nasılsın keyfı nasıl bızım oglanın?