Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ahh canım benim🙂
rabbim tamamına erdirsin inşallah.
mutluluğunuzu daim etsin...

Canım benim sana bebeğin olmkuyor diyen oldumu hiç, kendini boşuna sıkıp strese sokuyorsun, bizim milletimizin adetidir, kız olursun ne zaman evlencen, nışanlanırsın düğün ne zaman, evlenirsin çocuk ne zaman, birinci olur ikinci ne zaman..... böyle uzar gider, bunharın hepsine takacak olursan ohoooo valla yaşanmaz, boşver herkes ne derse desin, ben sadece hayırlısı deyşip geçiyorum, tamka öyle canım herkesin lafanrı sen kafaya... sen kocana bak kendi sağlık ve mutluğuna bak önce, devamı nasıl olsa çorap söküğü gibi gelir... Çaresiz falanda değilysin ayrıca, tüp bile deneyip tutmayan kaç kişi var tekrar tekrar deniyorlar, sen daha bunu bile denemedin ÇARESİZİM diyorsun...

canım anlattığın herşeyi yaşadım 🙁(( ve senin için de çok üzüldüm. bir de bende başka baskı vardı. kızkardeşim benden önce hamile kalmıştı. yok o küçük o bile hemen hamile kaldı sen niye bebek istemiyorsun falan filan işte... ama biraz daha sabır be tatlım. inşallah geçip gidecek bu günler sona erecek canımmmm

ben her zaman senin yanındayım tatlım, dualarımdasın.

oyyyyyy ne mutlu sizeeeee.... rabbim tamamına erdirsin.

saol canım hepimizn mutlulugu daim olsun inş

öyle değil mi canım?
Allah nasip etmediyse elden ne gelir? tüp bebek te çare değil ki...
Rabbim kimseyi kimseye imrendirmesin.

offf şimdi ağlıycam yaaa.

ben çıkayım da 1-2 dakkada kendimi toplıym. servise binince noldu diye sorarlar şimdi🙁

öpüyorum hepinizi canlar.
sizleri çok seviyorum.

Oyyyyy kıyamam ben size, sarıl kız git kocişinin yanına... yaşayın mutluğunuzu doya doya... 🙂