tamam canım.
aslında hep dua ediyorum. dua etmek te umut etmek midir?
içim buruk olduğundan, beklentim olmadığımdan umudum yok diyorum ama hep dua ediyorum.
bu haftasonu da bi aksilik olmazsa hacet duasını okuyacağım.
evet canım yaaa az kaldı... rabbim hayırlısıyla kolay ve sağlıklı bir doğum nasip eder inşallah. evetttt heyecan çoğalmaya başladı ama zor dönemleri de başladı
evet canım yaaa az kaldı... rabbim hayırlısıyla kolay ve sağlıklı bir doğum nasip eder inşallah. evetttt heyecan çoğalmaya başladı ama zor dönemleri de başladı
canım geçenlerde tüp bebekle hamile kalan arkadaşımdan bahsetmiştim. hatırlıyor musun?
vallahi hamile kalamasa o kalamazdı. biz imkansız diyorduk çünkü eşinde canlı sperm yoktu ama tıp ağzımızın payını verdi.
daha sen sadece doğal yolu denedin, hayırlısı ile aşılama- tüp bebek falan derken meleğin gelecek inşallah belki de rabbim doğal yolla gönderecek.
öyle, Allah nasip ettiyse zamanı geldiğinde bişekilde gönderecek zaten.
biz de tüp bebeği yaza ertelemey karar verdik.
görüşmeye gittik ve sabahları 11-12 gün boyunca hep doktora gitmem gerekecekmiş.
ben de şirkettekiler bilsin istemiyorum.
aşılamada biliyorardı ve sürekli sormaları falan rahatsız ediyordu. psikolojik olarak etkleniyorum.
yaza kadar olmazsa yazın yıllık iznimde yaptıracağız.
tamam canım.
aslında hep dua ediyorum. dua etmek te umut etmek midir?
içim buruk olduğundan, beklentim olmadığımdan umudum yok diyorum ama hep dua ediyorum.
bu haftasonu da bi aksilik olmazsa hacet duasını okuyacağım.
oku canım ne biliyorsan ya da ne duyduysan oku... dünya dualarla dönüyor. rabbim illa ki seni duyacaktır. meryem suresini de oku canım. umudun her zaman olsun canım, vazgeçme yoksa meleğin hisseder ve gelmeye çekinir.
oku canım ne biliyorsan ya da ne duyduysan oku... dünya dualarla dönüyor. rabbim illa ki seni duyacaktır. meryem suresini de oku canım. umudun her zaman olsun canım, vazgeçme yoksa meleğin hisseder ve gelmeye çekinir.