Sammy_haa Yeni Üye Üye 4 Ekim 2010 #20.441 LALEZAR' Alıntı: Yok canım yaaaa bende deli oluyorum sürekli bakıyorum, gerçi benim telefonumada geliyor ama yinede gecikme falan olur diye sürekli kontrom ediyorum netten, niye bu kadar gecikti yaaaa ... Genişletmek için tıkla ... ben gerçi kesin kaldım ya oda ayrı bişi tek ders onu verirsem bitio ilk sınav 50 ikincisi 37 üçüncüden geçersem bitiyo
LALEZAR' Alıntı: Yok canım yaaaa bende deli oluyorum sürekli bakıyorum, gerçi benim telefonumada geliyor ama yinede gecikme falan olur diye sürekli kontrom ediyorum netten, niye bu kadar gecikti yaaaa ... Genişletmek için tıkla ... ben gerçi kesin kaldım ya oda ayrı bişi tek ders onu verirsem bitio ilk sınav 50 ikincisi 37 üçüncüden geçersem bitiyo
LALEZAR Daimi Üye Üye 4 Ekim 2010 #20.442 mimozaciceği' Alıntı: kolay gelsin cnm allah yardımcın olsun bu koca bebekler hasta olunca biraz nazlı oluyorlar işin zor valla:minik: Genişletmek için tıkla ... Valla bide doğum yapsalar nice olurdu halimiz onu merak ediyorum valla Çok komik yaaa bi görsen sanırsın çoooooooook büyük bi ameliyat geçirmiş
mimozaciceği' Alıntı: kolay gelsin cnm allah yardımcın olsun bu koca bebekler hasta olunca biraz nazlı oluyorlar işin zor valla:minik: Genişletmek için tıkla ... Valla bide doğum yapsalar nice olurdu halimiz onu merak ediyorum valla Çok komik yaaa bi görsen sanırsın çoooooooook büyük bi ameliyat geçirmiş
LALEZAR Daimi Üye Üye 4 Ekim 2010 #20.443 Sammy_haa' Alıntı: ben gerçi kesin kaldım ya oda ayrı bişi tek ders onu verirsem bitio ilk sınav 50 ikincisi 37 üçüncüden geçersem bitiyo Genişletmek için tıkla ... Hadi inşallah bakalım, senin neydi bölümün ..
Sammy_haa' Alıntı: ben gerçi kesin kaldım ya oda ayrı bişi tek ders onu verirsem bitio ilk sınav 50 ikincisi 37 üçüncüden geçersem bitiyo Genişletmek için tıkla ... Hadi inşallah bakalım, senin neydi bölümün ..
Sammy_haa Yeni Üye Üye 4 Ekim 2010 #20.444 LALEZAR' Alıntı: Hadi inşallah bakalım, senin neydi bölümün .. Genişletmek için tıkla ... tatlım işletme benim bölüm 4 senenin tüm derslerini verdim 3 sınıftan bi dersim var bi türlü veremedim yaaa
LALEZAR' Alıntı: Hadi inşallah bakalım, senin neydi bölümün .. Genişletmek için tıkla ... tatlım işletme benim bölüm 4 senenin tüm derslerini verdim 3 sınıftan bi dersim var bi türlü veremedim yaaa
LALEZAR Daimi Üye Üye 4 Ekim 2010 #20.445 Sammy_haa' Alıntı: tatlım işletme benim bölüm 4 senenin tüm derslerini verdim 3 sınıftan bi dersim var bi türlü veremedim yaaa Genişletmek için tıkla ... Finansal mı, bizimde burda bi arkdaş veremedi de zor diyo..
Sammy_haa' Alıntı: tatlım işletme benim bölüm 4 senenin tüm derslerini verdim 3 sınıftan bi dersim var bi türlü veremedim yaaa Genişletmek için tıkla ... Finansal mı, bizimde burda bi arkdaş veremedi de zor diyo..
Sammy_haa Yeni Üye Üye 4 Ekim 2010 #20.446 LALEZAR' Alıntı: Finansal mı, bizimde burda bi arkdaş veremedi de zor diyo.. Genişletmek için tıkla ... yokk kızzzzzz iş sosyal güvenlik hukuku 🙂
LALEZAR' Alıntı: Finansal mı, bizimde burda bi arkdaş veremedi de zor diyo.. Genişletmek için tıkla ... yokk kızzzzzz iş sosyal güvenlik hukuku 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 4 Ekim 2010 #20.447 Sammy_haa' Alıntı: yokk kızzzzzz iş sosyal güvenlik hukuku 🙂 Genişletmek için tıkla ... Oooo keşke bende olsaydı o ders, benim işimle ilgili bu derslerde o yüzden çalışmadan geçtim hukukla ilgili dersleri 🙂
Sammy_haa' Alıntı: yokk kızzzzzz iş sosyal güvenlik hukuku 🙂 Genişletmek için tıkla ... Oooo keşke bende olsaydı o ders, benim işimle ilgili bu derslerde o yüzden çalışmadan geçtim hukukla ilgili dersleri 🙂
Sammy_haa Yeni Üye Üye 4 Ekim 2010 #20.449 LALEZAR' Alıntı: Oooo keşke bende olsaydı o ders, benim işimle ilgili bu derslerde o yüzden çalışmadan geçtim hukukla ilgili dersleri 🙂 Genişletmek için tıkla ... keşke bende verebilsem bebem yaaaa veremedik bi türlü gitti 😀
LALEZAR' Alıntı: Oooo keşke bende olsaydı o ders, benim işimle ilgili bu derslerde o yüzden çalışmadan geçtim hukukla ilgili dersleri 🙂 Genişletmek için tıkla ... keşke bende verebilsem bebem yaaaa veremedik bi türlü gitti 😀
Sammy_haa Yeni Üye Üye 4 Ekim 2010 #20.450 kızlar ben kaçar kocamla hastaneye gitcez bugün alçısı çıkıcak muhtemelen görüşürüz öptüümm