Sammy_haa Yeni Üye Üye 4 Ekim 2010 #20.432 mimozaciceği' Alıntı: saol cnm nasıl gidiyor ders calışmak sınav nezaman bellimi.zihin acıklığı versin allah Genişletmek için tıkla ... 23 ekimde canım hayırlısıyla alcam ehliyeti işlll 🙂)) lalem hoş geldim bebem
mimozaciceği' Alıntı: saol cnm nasıl gidiyor ders calışmak sınav nezaman bellimi.zihin acıklığı versin allah Genişletmek için tıkla ... 23 ekimde canım hayırlısıyla alcam ehliyeti işlll 🙂)) lalem hoş geldim bebem
LALEZAR Daimi Üye Üye 4 Ekim 2010 #20.433 mimozaciceği' Alıntı: hg cnm biz iyiz sen nasılsın görüşmeyeli Genişletmek için tıkla ... İyi canım işte, bizim koca bebeği avuttuk hafta sonu 🙂 Sammy_haa' Alıntı: 23 ekimde canım hayırlısıyla alcam ehliyeti işlll 🙂)) lalem hoş geldim bebem Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum fıstıkım naber 🙂
mimozaciceği' Alıntı: hg cnm biz iyiz sen nasılsın görüşmeyeli Genişletmek için tıkla ... İyi canım işte, bizim koca bebeği avuttuk hafta sonu 🙂 Sammy_haa' Alıntı: 23 ekimde canım hayırlısıyla alcam ehliyeti işlll 🙂)) lalem hoş geldim bebem Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum fıstıkım naber 🙂
Sammy_haa Yeni Üye Üye 4 Ekim 2010 #20.435 LALEZAR' Alıntı: İyi canım işte, bizim koca bebeği avuttuk hafta sonu 🙂 Hoş buldum fıstıkım naber 🙂 Genişletmek için tıkla ... iim bebem senden nbr bişi dicem aöf açıklanmadı dimii
LALEZAR' Alıntı: İyi canım işte, bizim koca bebeği avuttuk hafta sonu 🙂 Hoş buldum fıstıkım naber 🙂 Genişletmek için tıkla ... iim bebem senden nbr bişi dicem aöf açıklanmadı dimii
mimozaciceği Hamiş Melek 4 Ekim 2010 #20.437 ygmr06' Alıntı: selam arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hg cnm nasılsın
mimozaciceği Hamiş Melek 4 Ekim 2010 #20.438 LALEZAR' Alıntı: İyi canım işte, bizim koca bebeği avuttuk hafta sonu 🙂 Hoş buldum fıstıkım naber 🙂 Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin cnm allah yardımcın olsun bu koca bebekler hasta olunca biraz nazlı oluyorlar işin zor valla:minik:
LALEZAR' Alıntı: İyi canım işte, bizim koca bebeği avuttuk hafta sonu 🙂 Hoş buldum fıstıkım naber 🙂 Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin cnm allah yardımcın olsun bu koca bebekler hasta olunca biraz nazlı oluyorlar işin zor valla:minik:
LALEZAR Daimi Üye Üye 4 Ekim 2010 #20.439 Sammy_haa' Alıntı: iim bebem senden nbr bişi dicem aöf açıklanmadı dimii Genişletmek için tıkla ... Yok canım yaaaa bende deli oluyorum sürekli bakıyorum, gerçi benim telefonumada geliyor ama yinede gecikme falan olur diye sürekli kontrom ediyorum netten, niye bu kadar gecikti yaaaa ...
Sammy_haa' Alıntı: iim bebem senden nbr bişi dicem aöf açıklanmadı dimii Genişletmek için tıkla ... Yok canım yaaaa bende deli oluyorum sürekli bakıyorum, gerçi benim telefonumada geliyor ama yinede gecikme falan olur diye sürekli kontrom ediyorum netten, niye bu kadar gecikti yaaaa ...
ygmr06 Yeni Üye Üye 4 Ekim 2010 #20.440 mimozaciceği' Alıntı: hg cnm nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk iyim sen nasılsın nasıl gidiyor
mimozaciceği' Alıntı: hg cnm nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk iyim sen nasılsın nasıl gidiyor