Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hosgeldın dılara nasılsın?saglıgın nasıl?senın ılk dogum normalmıydı pekı?hadı rahatlat benı ozaman🙂

boşver canım başkalarının hikayelerini dinleme... ben duymuyorum bir de netten doğum videoları izlemiyorum. ne gerek var kendimi kasmaya.
15 aralık görünüyor ama kasım 20 den sonra beklemeye başlarız artık. kişisel temizlik sanırım, 5 aylıktan itibaren göbeğimin altını görememeye başladım hala da göremiyorum 🙂 bu yüzden ağda yaptırmaya gidiyorum. en iyi çözüm bu oldu canım. bu hafta giderim bir de doğumdan önce giderim diye düşünüyorum.

haklısın canım bende ıste o vıdeolar derken psıkolojımı bozdum gercekten🙂
evet onu demıstım suan aynı durumdayım zor goruyorum ama agdaya alısık degılım keske alıstırsaydım dıyorum......bencede ıyı cozum ama ben bu konuda bıraz cekıngenım yawww🙂

kız çekinme 🙂 en rahat ve en temiz yöntem. ilk gidişte insan biraz çekiniyor ama sonra rahat olduğunun farkına varınca vazgeçemiyor. sende orada temiz iyi bir yer bul, doğuma kadar devam et canım.

bende de durumlar aynı lalezar.sonda dan sonra kötü oldu eşim.ateş,idrar yolları tahriş olmuş sanırım.bi gece yattık hastanede.ilaçlarını kullanıyor işte.turşum çıktı valla🙂

selam dilaracımmm nerelerdesin sen canım? biz iyiyiz sen nasılsın?
inşallah canım herşey yolunda gider.

hosgeldın dılara nasılsın?saglıgın nasıl?senın ılk dogum normalmıydı pekı?hadı rahatlat benı ozaman🙂

hiiicc korkmayin kizlarr... ah eske hamile olsaydim da. o agrilari cekseydim tekrar tekrar. bende kizimda 3 aylik hamileyken isafirligee gittik yengemle birilerine. yeni bebegi olmustu. bebek ziyareti yani. kizda ama ben 25 yasindaydim ve kendisi ilk bebegini dogurmustu ve 37 yasindaydi. yani yasi gecmisti. derler ilk bebegini gec dogurdugun zaman cok zor olurmus. bana dogumunu anlatti. cok zor du onda. 3 gün sanci cekmis. bende biraz korktum tabii. yengemde yanimdaydi bkma sen ona falan diye isaret etti.

kız çekinme 🙂 en rahat ve en temiz yöntem. ilk gidişte insan biraz çekiniyor ama sonra rahat olduğunun farkına varınca vazgeçemiyor. sende orada temiz iyi bir yer bul, doğuma kadar devam et canım.
valla bıraz zor canım yaaa.....gorumcem dedı ben yapayım dıye bak cok yakınız ona ragmen onu bıle kabul etmedım...dıgerıne devam olcak galıba🙂yapabılsem ama bırak acamam bılem kocama zor actım yaaawwww😀ancing_angry:

tabı yasamadan bılemeyız ama ılk olunca ınsan bıraz etkılenıyor...hayırlısı bakalım canım yaa allahım kolaylıklar versın ınsallah.....

canım hastanesine göre değişiyor.50 ye yaptırdı eşim. sperm testi yaptırmak aslında en başta olmalı.klomen kullanmadan önce yaptırmak lazım. klomen de adet düzenini bozuyor insanın.

bende de durumlar aynı lalezar.sonda dan sonra kötü oldu eşim.ateş,idrar yolları tahriş olmuş sanırım.bi gece yattık hastanede.ilaçlarını kullanıyor işte.turşum çıktı valla🙂

ela nazcım size de çok geçmiş olsun... bundan sonra inşallah herşey yolunda gider ve tez vakitte meleğinizin geldiği haberini alırsınız.