Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ayyy neguzel süt ıcmek....ben hala ıcemıyorummmm canım.... az kaldı sana gercekten..dogum korkun var mı canım?

canım hemen her gün en azındn bir bardak içmeye çalışıyorum. bazen içemediğim de oluyor tabi. yani en azından şu kalan sürede günde 2 bardağa çıkarırsam kızıma yarar diye düşünüyorum.

evettt çok az kaldı , hayırlısı allahtan. doğum korkum yok canım. allaha bol bol dua ediyorum sağlıkla kucağımıza versin diye. tek korkum kızım zarar görmeden doğsun onu istiyorum

sorma canım bugün sanki hiç doymuyor. yemek yiyorum 1 saat sonra karnım gurulduyor 🙂

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn canım çok teşekkürler inşallahhhhhh. kesinlikle zaman çok çabuk geçiyor. inşallah rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda sana da bu duyguları yaşatsın. AMİN.

aminnnnn inşallah canım aminnnn!!!
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🙂

ınsallah canım o gunler gerckten cabuk gelıyor bak bız 5 aylık olduk ama dun gıbı sankı.....haklısın tabı onemlı olan onların saglıkları ama ben korkuyorummmmmm sebebı ne bılmıyorum ama.....

ınsallah canım o gunler gerckten cabuk gelıyor bak bız 5 aylık olduk ama dun gıbı sankı.....haklısın tabı onemlı olan onların saglıkları ama ben korkuyorummmmmm sebebı ne bılmıyorum ama.....

maşallah canımmmmm sizde epey büyüdünüz... korkma canım, şöyle düşün hayvanlar bile doğum yapıyor yani doğanın kanunu bu. bizlerden bazıları çok kolay bazıları da çok zor doğum yapıyor, o da bizim şansımız artık. bu arada 5 aydayken bende de korku vardı sonra dedim ki rabbim hayırlısıyla gönderdi meleğimi ne korkması... rahat ol sadece dua et dedim. çok şükür korku geçti 🙂

selam kizlar nasilsinizzz

gülüm sende ve mrs.m de niye böyle korkular yasiyorsunuz... hayirlisi ile insallah hicte kötü birsey olmiyacak. Allahin izniyle saglikli bir sekilde doguracaksiniz ve kucaginiza alacaksiniz... güzel annelerrrrrrr

ınsallah gecer bende de...en yakın arkadasım zor bır dogum yaptı bıraz ondan galıba...bırde soruyorum herkese 20den asagı dıkışı olmayan yok yanı normal dogumda tabı.....allahım rahat ve guzel dogum nasıp etsın ınsallah...tabıkı tatlı heyecanlar bukadar olması bıle buyuk nımet.....allahım bu guzellıgı nasıp ettı ya gerısı hakkaten onemlı degıl....ama bazen takılıyor ıste.....
tahmını tarıh nezamandı sızın?bırde canım bısey sorcam sana temızlıgı nasıl yapıyorsun?bas harflerıyle yaz🙂

selam dilaracımmm nerelerdesin sen canım? biz iyiyiz sen nasılsın?
inşallah canım herşey yolunda gider.