sılam_nisa Hamiş Melek 1 Ekim 2010 #20.251 mrsm bişey sorucam ya sende burada eskilerdensin hiç klomenle hamiş kalan varmı bildiğin ?
sılam_nisa Hamiş Melek 1 Ekim 2010 #20.252 bu arada mrsm ve samyyy merhabalarrrrr 🙂 biraz geç oldu ama
Sammy_haa Yeni Üye Üye 1 Ekim 2010 #20.253 selam sılam hoş geldim sadmincim yazımı görüp hemen gelmiş çok seviyorum ben bu sadmini yaa herşeye koşuo 😀
selam sılam hoş geldim sadmincim yazımı görüp hemen gelmiş çok seviyorum ben bu sadmini yaa herşeye koşuo 😀
M mrs m. Daimi Üye Üye 1 Ekim 2010 #20.254 hoşgeldin sılam_nisacım.... dualarım hep sizlerle merak etme. nasılsın canım nasıl gidiyor
M mrs m. Daimi Üye Üye 1 Ekim 2010 #20.256 sılam_nisa' Alıntı: mrsm bişey sorucam ya sende burada eskilerdensin hiç klomenle hamiş kalan varmı bildiğin ? Genişletmek için tıkla ... canım eskilerdenim evet ama ya hiç rastlamadım ya da unuttum. klomen kullananlar vardı hatırlıyorum ama sonucu bilmiyorum. sen bunları düşünme, psikolojin iyi olduğu sürece ve beynini yönetmediğin sürece meleğin hemen gelecek canım, buna inanıyorum.
sılam_nisa' Alıntı: mrsm bişey sorucam ya sende burada eskilerdensin hiç klomenle hamiş kalan varmı bildiğin ? Genişletmek için tıkla ... canım eskilerdenim evet ama ya hiç rastlamadım ya da unuttum. klomen kullananlar vardı hatırlıyorum ama sonucu bilmiyorum. sen bunları düşünme, psikolojin iyi olduğu sürece ve beynini yönetmediğin sürece meleğin hemen gelecek canım, buna inanıyorum.
Sammy_haa Yeni Üye Üye 1 Ekim 2010 #20.257 SadmiN' Alıntı: Deneme Deneme 🙂 Mercimek bir ki bir ki Genişletmek için tıkla ... sadmin deneme üç dörtte benden olsunn lalemin yazısı kaybolmuş 🙂
SadmiN' Alıntı: Deneme Deneme 🙂 Mercimek bir ki bir ki Genişletmek için tıkla ... sadmin deneme üç dörtte benden olsunn lalemin yazısı kaybolmuş 🙂
sılam_nisa Hamiş Melek 1 Ekim 2010 #20.259 Sammy_haa' Alıntı: selam sılam hoş geldim sadmincim yazımı görüp hemen gelmiş çok seviyorum ben bu sadmini yaa herşeye koşuo 😀 Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk canım 🙂 mrs m.' Alıntı: hoşgeldin sılam_nisacım.... dualarım hep sizlerle merak etme. nasılsın canım nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk Allah razı olsun canım çok şükür canım yaaaa..... SadmiN' Alıntı: Deneme Deneme 🙂 Mercimek bir ki bir ki Genişletmek için tıkla ... deneme tuttu düzeldi sanırım 😀
Sammy_haa' Alıntı: selam sılam hoş geldim sadmincim yazımı görüp hemen gelmiş çok seviyorum ben bu sadmini yaa herşeye koşuo 😀 Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk canım 🙂 mrs m.' Alıntı: hoşgeldin sılam_nisacım.... dualarım hep sizlerle merak etme. nasılsın canım nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk Allah razı olsun canım çok şükür canım yaaaa..... SadmiN' Alıntı: Deneme Deneme 🙂 Mercimek bir ki bir ki Genişletmek için tıkla ... deneme tuttu düzeldi sanırım 😀
M mrs m. Daimi Üye Üye 1 Ekim 2010 #20.260 Sammy_haa' Alıntı: sadmin geldi sorunu çözdü gitti 😀 Genişletmek için tıkla ... valla yaaa sadmin sen bizim herşeyimizsinnn 🙂
Sammy_haa' Alıntı: sadmin geldi sorunu çözdü gitti 😀 Genişletmek için tıkla ... valla yaaa sadmin sen bizim herşeyimizsinnn 🙂