LALEZAR Daimi Üye Üye 29 Eylül 2010 #20.041 gizemli kıs' Alıntı: lalezar herkese sesini duyuruyo maşallh bittimi işler canım 🙂 Genişletmek için tıkla ... Nefesim epey kuvvetliymiş anlaşılannnnnn
gizemli kıs' Alıntı: lalezar herkese sesini duyuruyo maşallh bittimi işler canım 🙂 Genişletmek için tıkla ... Nefesim epey kuvvetliymiş anlaşılannnnnn
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 29 Eylül 2010 #20.042 gizemli kıs' Alıntı: ayşegül hosgeldin canım sende Genişletmek için tıkla ... hoşbukduk bitanemmm nasılsın bakimmmm
gizemli kıs' Alıntı: ayşegül hosgeldin canım sende Genişletmek için tıkla ... hoşbukduk bitanemmm nasılsın bakimmmm
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #20.043 LALEZAR' Alıntı: Nefesim epey kuvvetliymiş anlaşılannnnnn Genişletmek için tıkla ... kesinlikle senden daha iyi seslenen yokk 🙂
LALEZAR' Alıntı: Nefesim epey kuvvetliymiş anlaşılannnnnn Genişletmek için tıkla ... kesinlikle senden daha iyi seslenen yokk 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 29 Eylül 2010 #20.044 sabırsızım' Alıntı: anuuuuuuuuuuu ayşegülüm de gelmiş🙂 eeee benim çalışmam lazım ama 🙁 patron da beni sallarsa napcaz🙂 Genişletmek için tıkla ... Sallamas yaaaaa, şurda 15 dk görüşces altı üstü benimde zamanım azaldı zaten 🙂 gizemli kıs' Alıntı: tamam canım silelim ozman Genişletmek için tıkla ... Sil sil bebeğim 🙂 ayşegüüll' Alıntı: heee geldimm sizin sesinizi duydumm uçarak geldimn bılaşikları yıkadım kıss pc bozukken işerimi yapıyodum şimdi zor yapıyom valla eşim gelcek birazdan yoksa daha çok beklerdi bılaşiklar beni Genişletmek için tıkla ... Bulaşıkda neymiş sana iş midiyanarı yaaaaa
sabırsızım' Alıntı: anuuuuuuuuuuu ayşegülüm de gelmiş🙂 eeee benim çalışmam lazım ama 🙁 patron da beni sallarsa napcaz🙂 Genişletmek için tıkla ... Sallamas yaaaaa, şurda 15 dk görüşces altı üstü benimde zamanım azaldı zaten 🙂 gizemli kıs' Alıntı: tamam canım silelim ozman Genişletmek için tıkla ... Sil sil bebeğim 🙂 ayşegüüll' Alıntı: heee geldimm sizin sesinizi duydumm uçarak geldimn bılaşikları yıkadım kıss pc bozukken işerimi yapıyodum şimdi zor yapıyom valla eşim gelcek birazdan yoksa daha çok beklerdi bılaşiklar beni Genişletmek için tıkla ... Bulaşıkda neymiş sana iş midiyanarı yaaaaa
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 29 Eylül 2010 #20.045 sabırsızım' Alıntı: anuuuuuuuuuuu ayşegülüm de gelmiş🙂 eeee benim çalışmam lazım ama 🙁 patron da beni sallarsa napcaz🙂 Genişletmek için tıkla ... yaaaaaaa ben seniiiiiiiiiii çokkkkkkk özledimm amaaaaaaaaaaa güzelim banane sendee benim gibi potron gelince çalış kızz
sabırsızım' Alıntı: anuuuuuuuuuuu ayşegülüm de gelmiş🙂 eeee benim çalışmam lazım ama 🙁 patron da beni sallarsa napcaz🙂 Genişletmek için tıkla ... yaaaaaaa ben seniiiiiiiiiii çokkkkkkk özledimm amaaaaaaaaaaa güzelim banane sendee benim gibi potron gelince çalış kızz
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #20.046 ayşegüüll' Alıntı: hoşbukduk bitanemmm nasılsın bakimmmm Genişletmek için tıkla ... iyi canım ya işim bitti çıkcaktım eşim bekle ben seni alcam yemek yeriz dedi oyalanıyom bende onu bekliyorum sen napıyosun hayatım
ayşegüüll' Alıntı: hoşbukduk bitanemmm nasılsın bakimmmm Genişletmek için tıkla ... iyi canım ya işim bitti çıkcaktım eşim bekle ben seni alcam yemek yeriz dedi oyalanıyom bende onu bekliyorum sen napıyosun hayatım
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #20.047 LALEZAR' Alıntı: Sallamas yaaaaa, şurda 15 dk görüşces altı üstü benimde zamanım azaldı zaten 🙂 Sil sil bebeğim 🙂 Bulaşıkda neymiş sana iş midiyanarı yaaaaa Genişletmek için tıkla ... listeye eklemiyorum canım tarihi kaç olcak belli değil çünkü
LALEZAR' Alıntı: Sallamas yaaaaa, şurda 15 dk görüşces altı üstü benimde zamanım azaldı zaten 🙂 Sil sil bebeğim 🙂 Bulaşıkda neymiş sana iş midiyanarı yaaaaa Genişletmek için tıkla ... listeye eklemiyorum canım tarihi kaç olcak belli değil çünkü
seldosdemir Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #20.048 LALEZAR' Alıntı: Sallamas yaaaaa, şurda 15 dk görüşces altı üstü benimde zamanım azaldı zaten 🙂 Genişletmek için tıkla ... doğru söylüyorsun🙂 eee nasılsınız bakalım görüşmeyeli. senin koca ameliyat olacak he. hadi hayırlısı olsun canım. inşallah güzel günler yakın🙂
LALEZAR' Alıntı: Sallamas yaaaaa, şurda 15 dk görüşces altı üstü benimde zamanım azaldı zaten 🙂 Genişletmek için tıkla ... doğru söylüyorsun🙂 eee nasılsınız bakalım görüşmeyeli. senin koca ameliyat olacak he. hadi hayırlısı olsun canım. inşallah güzel günler yakın🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 29 Eylül 2010 #20.049 yaaaaa ne diyorum biliyor musunuz, cumaya ameliyat olcak ya eşim, bide bu ay hamiş kalırmışım adamın boşuna canını yaktığımızla kalırız falla
yaaaaa ne diyorum biliyor musunuz, cumaya ameliyat olcak ya eşim, bide bu ay hamiş kalırmışım adamın boşuna canını yaktığımızla kalırız falla
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 29 Eylül 2010 #20.050 LALEZAR' Alıntı: Sallamas yaaaaa, şurda 15 dk görüşces altı üstü benimde zamanım azaldı zaten 🙂 Sil sil bebeğim 🙂 Bulaşıkda neymiş sana iş midiyanarı yaaaaa Genişletmek için tıkla ... hee o dediğin benim pc bozulunca olunca cicimmm sizi görünce iş mi yapar ayşgül ayaklarını uzatır yazar da yazar
LALEZAR' Alıntı: Sallamas yaaaaa, şurda 15 dk görüşces altı üstü benimde zamanım azaldı zaten 🙂 Sil sil bebeğim 🙂 Bulaşıkda neymiş sana iş midiyanarı yaaaaa Genişletmek için tıkla ... hee o dediğin benim pc bozulunca olunca cicimmm sizi görünce iş mi yapar ayşgül ayaklarını uzatır yazar da yazar