*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #19.932 LALEZAR' Alıntı: Hımmm senin 2 simiş daha var yani, ben 28 gibi kalmış aklımda da.. Hadi inşallah olmazsında canım bi süpriz patlatırsın bu ay.. Genişletmek için tıkla ... ay inş canım bu ay önümüzdeki aylara bakarak daha güzel geçti ama bakalım kısmet inşş süpriz olur canım banada olursam bu ay hamiş
LALEZAR' Alıntı: Hımmm senin 2 simiş daha var yani, ben 28 gibi kalmış aklımda da.. Hadi inşallah olmazsında canım bi süpriz patlatırsın bu ay.. Genişletmek için tıkla ... ay inş canım bu ay önümüzdeki aylara bakarak daha güzel geçti ama bakalım kısmet inşş süpriz olur canım banada olursam bu ay hamiş
LALEZAR Daimi Üye Üye 29 Eylül 2010 #19.933 bak biri girdi içeri hemde tatlı cadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm h.geldin canım... naber ?
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #19.935 LALEZAR' Alıntı: sen çalışıyomuydun sahiii gisemlimmm? Genişletmek için tıkla ... evet canım çalışıyorum sen bilmiyomuydun 🙂
LALEZAR' Alıntı: sen çalışıyomuydun sahiii gisemlimmm? Genişletmek için tıkla ... evet canım çalışıyorum sen bilmiyomuydun 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 29 Eylül 2010 #19.936 gizemli kıs' Alıntı: ay inş canım bu ay önümüzdeki aylara bakarak daha güzel geçti ama bakalım kısmet inşş süpriz olur canım banada olursam bu ay hamiş Genişletmek için tıkla ... Olmassada sıkma canını denemek için önümüzdeki bütün aylar bizi bekliyor :sütyen:
gizemli kıs' Alıntı: ay inş canım bu ay önümüzdeki aylara bakarak daha güzel geçti ama bakalım kısmet inşş süpriz olur canım banada olursam bu ay hamiş Genişletmek için tıkla ... Olmassada sıkma canını denemek için önümüzdeki bütün aylar bizi bekliyor :sütyen:
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #19.937 tatlı cadım' Alıntı: selammmmm hatunlarrrr....... Genişletmek için tıkla ... slm hamiş melegimiz hoşgeldin nasılsın bakalım
tatlı cadım' Alıntı: selammmmm hatunlarrrr....... Genişletmek için tıkla ... slm hamiş melegimiz hoşgeldin nasılsın bakalım
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #19.938 LALEZAR' Alıntı: Hafif bi kırgınlık dışında iyiyim allaha şükür.. Çok hafiftende göğüslerim acımaya başladı, adetten 1 hafta öncesinde öyle olur hep ... 🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım öbürkü aylarda senden süpriz bekliyoruz 🙂
LALEZAR' Alıntı: Hafif bi kırgınlık dışında iyiyim allaha şükür.. Çok hafiftende göğüslerim acımaya başladı, adetten 1 hafta öncesinde öyle olur hep ... 🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım öbürkü aylarda senden süpriz bekliyoruz 🙂
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 29 Eylül 2010 #19.939 LALEZAR' Alıntı: bak biri girdi içeri hemde tatlı cadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm h.geldin canım... naber ? Genişletmek için tıkla ... yok kısss o mısafırlerden degıldım ben amaaaaaaa baska topıkteydım ben 15 dakıka falan oldu sıteye gırelı... ıyıyım cok sukur sen nasılsın canım?
LALEZAR' Alıntı: bak biri girdi içeri hemde tatlı cadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm h.geldin canım... naber ? Genişletmek için tıkla ... yok kısss o mısafırlerden degıldım ben amaaaaaaa baska topıkteydım ben 15 dakıka falan oldu sıteye gırelı... ıyıyım cok sukur sen nasılsın canım?
LALEZAR Daimi Üye Üye 29 Eylül 2010 #19.940 tatlı cadım' Alıntı: selammmmm hatunlarrrr....... Genişletmek için tıkla ... Selam tatlişkom naber nasılsın bakim 🙂
tatlı cadım' Alıntı: selammmmm hatunlarrrr....... Genişletmek için tıkla ... Selam tatlişkom naber nasılsın bakim 🙂